Ultimele

Top 7 scandaluri sexuale din istorie

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Top 7 scandaluri sexuale din istorie
scandaluri sexuale din istorie

Scandalurile sexuale exista de cand lumea si pamantul si mai mereu au avut in spatele lor cate o femeie. Dar cand in spatele scandalului in cauza s-a aflat o femeie celebra, publicul mereu s-a aratat foarte dornic de amanunte picante si cat mai detaliate. Inainte de aparitia internetului, a fenomenului “paparazzi” si a tuturor mijloacelor de comunicare moderne, se putea vorbi doar de dovezi scrise cu cerneala, adica de scrisori care eventual erau publicate in ziare.

Site-ul thefrisky.com ne dezvaluie un top 7 al celor mai faimoase scandaluri sexuale cu femei celebre:

1. Marie Curie

Marie Curie, celebra cercetatoare si om de stiinta care a murit din cauza propriilor expuneri la raze radioactive, a fost expusa si unui scandal sexual faimos, la vremea respectiva. Dupa ce sotul ei, Pierre Curie a murit intr-un accident rutier, Marie s-a implicat intr-o aventura amoroasa cu Paul Langevin, un fost student al sotului sau. Aventura a iesit la iveala in clipa in care sotia lui Paul a angajat un detectiv, dorind sa-si dea seama ce se intampla cu sotul ei si a intrat prin efractie in apartamentul in care cei doi se intalneau, furand scrisorile de dragoste de la Paul catre Marie si invers. Ziarele vremii au adus acuze grave la adresa lui Curie, numind-o “spargatoare evreica de casncii”, desi ea nici nu avea origini evreiesti. Paul a aparat-o cat a putut, la fel si Albert Einstein. Einstein, insa, a cam dat-o in bara cu modul prin care a inteles s-o apere pe Marie, declarand ca: “Marie este foarte inteligenta, dar in ciuda naturii ei pasionale, din pacate nu e deloc atragatoare, asa ca e clar ca nu reprezinta pentru nicio casnicie vreo amenintare” . Oricum, Einstein era destul de cunoscut ca fiind mare amator de femei.

Citeste si: Scandal in cuplu? 3 modalitati pentru a-l evita

2. Ecaterina cea Mare

Tarina Rusiei, Ecaterina cea Mare, de origini germane, si-a inselat sotul (Frederick) cu un harem intreg de barbat, dupa ce a avut grija sa-l declare declare impotent si alcoolic. In urmatorii 34 de ani de domnie, ea a avut o activitate sexuala deosebit de sustinuta si se spune ca a murit incercand sa faca sex cu un cal! Totusi, istoria consemneaza ca a facut un accident vascular in timp ce statea pe toaleta. Varianta la fel de sinistra ca si cea cu calul, oricum.

3. Evelyn Nesbit

Evelyn a devenit faimoasa la varsta de 15 ani, devenind o Marilyn Monroe a epocii sale, fiind model si actrita. In 1900 a venit la New York si din acel moment a inceput cariera ei de model. Imediat si-a inceput idila cu Standford White, arhitect de meserie, dar si binefacatorul ei totodata si cat se poate de… insurat. Insa fiul unui celebru milionar din Pittsburgh, Harry Thaw, a urmarit-o vreme indelungata pe Evelyn si nu s-a lasat pana cand ea n-a acceptat cererea lui in casatorie, dupa doi ani de rugaminti fierbinti. Insa totul s-a transformat intr-o tragedie, in noaptea anului 1906, cand Thaw a intrat pe acoperisul Tatrului din Madison Square Garden si l-a ucis pe White, ca sa-i apare onoarea lui Evelyn (Thaw era cunoscut ca dependent de cocaina si sadic declarat).

4. Clara Bow

Daca pana azi ati trait convinsi de ideea ca Lindsay Lohan e o catastrofa, s-ar putea sa fiti surprinsi de Clara Bow, practic prima femeie megastar din industria cinematografica americana. Ea a fost data in judecata de catre sotia unui medic, din cauza “instrainarii afectiunii” dintre cei doi casatoriti, si a pierdut procesul, fiind gasita vinovata de distrugerea casatoriei respective. In 1930, Bow a dat-o in judecata pe fosta ei secretara, Daisy DeVoe, acuzand-o de deturnare de fonduri. DeVoe n-a pierdut timpul si s-a razbunat, facand dezvaluiri despre orgii sexuale, de relatii intime cu membrii unei echipei de fotbal, cu diverse femei, si chiar cu caini, de consum de droguri si alte actiuni decadente. In 1931 Bow a suferit o caderea nervoasa si a fost data afara de studiourile Paramount.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 6 iunie 2023