Ultimele

Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Relatii & Cuplu » Horoscop » Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte
zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii.

Scorpion

Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are tendinta de a fi foarte posesiv. De altfel, acesti barbati sunt lideri in clasamentul barbatilor cu cele mai multe defecte. Mai mult decat atat, este foarte dificil sa comunicati cu un astfel de barbat, deoarece isi va impune mereu dorintele lor. Barbatii Scorpion de multe ori isi invinovatesc partenerele pentru propriile lor greseli.

Ce defecte au barbatii in functie de zodie. Tu iti cunosti punctele slabe?

Berbec

Barbatul Berbec este pe locul al doilea in clasament. Acesti barbati sunt destul de controversati si nepoliticosi, care tind sa actioneze fara sa se gandeasca inainte. Berbecii sunt foarte egoisti, desi nu recunosc lucrul acesta. Un astfel de barbat cu orice pret va incerca sa-si ascunda greselile pe care le face.

Capricorn

Independenta si curajul barbatilor Capricorn atrag de multe ori femeile. In spatele acestora, insa, se afla un caracter care vrea sa se impuna cu orice pret. Barbatul Capricorn este incapatanat si face mereu numai ceea ce vrea. Reprezentantii acestui semn zodiacal isi pun intotdeauna cariera in fata tuturor lucrurilor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29 octombrie 2023