Ce defecte au barbatii in functie de zodie. Tu iti cunosti punctele slabe?

26 octombrie 2019,
Vizualizari: 33.860, 1 azi
Ce defecte au barbatii in functie de zodie

Fiecare femeie devine foarte curioasa atunci cand vine vorba de caracterul omului de langa ea. Defectele barbatilor pot fi descoperite prin semnul lui zodiacal.

Berbec

Dezavantajele barbatului Berbec sunt exprimate mai ales in agresivitatea sa. Daca vreti sa aveti o relatie cu un barbat Berbec, atunci trebuie sa va asteptati ca de multe ori sa tipe la dvs, deoarece nu isi poate controla emotiile, scrie BEWOMAN.RO.

Taur

Trasaturile cele mai iritante la barbatii Taur sunt lacomia, incapatanarea si dorinta de a-si domina complet partenerul. Acesti oameni sunt adesea foarte lenesi, preferand sa-si asume rolul de victima.

Gemeni

Barbatii Gemeni impresioneaza femeile cu mintea lor inteligenta. Adesea, acesti oameni sunt incapabili de a avea relatii de lunga durata, deoarece ei sunt mereu in cautare de ceva nou si diferit. Mai mult decat atat Gemenii se descurca singuri si nu le place sa traiasca pe spinarea altora.

Rac

Adevarul despre barbatii Raci, este ca celor mai multi dintre ei nu le plac femeile. Pentru ei este foarte important sa se inteleaga bine cu mama lor, iar in cazul in care acest lucru nu se intampla, cel mai probabil este ca se va distanta de ea. Daca o femeie vrea o relatie cu un barbat Rac, trebuie sa uite despre partea de a iesii cu prietenii, pentru ca acesta prefera sa stea acasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole