Ultimele

Poveste adevarata: Prostituata de lux dupa ce a fost pipaita de bunic

Poveste adevarata Prostituata de lux

<Ce s-a intamplat cu spiritul tau? Ce s-a rupt si cand?>”, si-a continuat el sirul intrebarilor.

Credeam ca actionasem pragmatic, deliberat asa cum trebuia sa o faca un adult. Nu fusese intentia mea sa devin o Sugar Baby, insa priveam asta ca o parte ca calatoriei mele catre o viata stabila si o conexiune umana.

Totusi, odata cu trecerea timpului regretam lucrurile pierdute. De fiecare data cand vedeam un cuplu, ma intrebam de ca nu voiam sa-mi impart viata cu cineva. Imi era teama ca poate ceva nu era in regula cu mine – ca imi lipsea dorinta de conexiune emotionala. Sexul pe bani devenise modalitatea mea de a avea inimitate, pentru ca altfel nu as fi avut deloc.

In cadrul terapiei, intr-un final am dezvaluit sursa problemelor mele: la 15 ani, stateam langa bunicul meu la masa si i-am simtit mainile pe coapsele mele goale. Mama a inghetat, cand mai tarziu, seara, i-am povestit ce s-a intamplat.

<De aceea nu te-am lasat niciodata singura cu el cand erai mica. Si mie m-a facut unele lucruri in timp ce cresteam… >

Cand eram mica, am observat ca imi facea cadouri de fiecare data cand ma apropiam de el. Atunci credeam ca era normal, desi lucrurile nu stateau deloc asa.

Constientizarea acestei parti din trecutul meu m-a ajutat sa ma inteleg mai bine. Cu toate acestea, nu voiam sa-mi gasesc scuze pentru actiunile mele. Indiferent ca alegerile mele au avut la baza evenimentele petrecute in copilarie, totusi, reactionam de multe ori la situatiile imediate sau la mediul in care traim. Apoi m-am intors la intalnirile pe bani.”

Sursa: marieclaire.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15 octombrie 2023