Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 6-12 octombrie 2014.

 

 

Berbec

Este o perioada propice pentru planuri pe termen lung. Te bucuri de sustinerea partenerului de viata si te transformi din punct de vedere personal. Citesti carti de dezvoltare personala, carti inspirationale. Nu sunt excluse negocieri pentru functii de conducere.

 

 

Taur

Traversezi o perioada de emotii puternice, atat pozitive cat si negative. Ceri mai mult de la oamenii din preajma ta. Traiesti sentimente de teama, insecuritate, gelozie si chiar resentimente, dar si momente in care vrei cu disperare atentia si iubirea celor dragi. Vorbesti deschis despre sentimentele tale.

 

 

Gemeni

Traiesti o multime de conflicte interioare si vrei sa le infrunti si sa le depasesti. Ai totusi o atitudine negativa si agresiva care s-ar putea sa deranjeze multa lume, inclusiv partenerul de viata. Atentie sa nu ranesti pe cineva.

 

 

Rac

Faci eforturi sustinute de a-ti urma propriile interese si nu pe ale altora. De aceea poti parea prea insistent, enervant si egoist. Nu te instraina de prieteni, rude si partenerul de viata in dorinta ta de a face si ceea ce vrei tu, nu doar ce vor altii.

 

 

Leu

Traversezi o perioada in care toate iti merg ca pe roate. Ai energie, te bucuri de o intuitie excelenta, actionezi spontan. Desi multi iti vor spune ca esti “nebun”, totul va fi in sensul bun al cuvantului. Ii vei lua pe toti prin surprindere cu noua ta atitudine, inclusiv partenerul de viata.

 

 

Fecioara

Saptamana aceasta simti ca nu ai o tinta clara si vrei sa iei o pauza ca sa o gasesti. Te gandesti la ce iti place cel mai mult sa faci, ce te insufleteste. Vei face progrese semnificative in directia job-ului, iar oportunitatile vor incepe sa apara. Partenerul de viata te sustine neconditionat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 octombrie 2014