Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 octombrie

 

Balanta

Te simti mai indragostit ca oricand. Sentimentele tale sunt puternice si ceri multa atentie din partea persoanei iubite. Pot exista cateva tensiuni in cuplu din cauza faptului ca simti ca nu primesti suficient de mult pe cat daruiesti.

 

 

Scorpion

Relatiile tale sunt armonioase si este o perioada propice sa participi la diverse intruniri sociale. Evita discutiile prea serioase, pe teme controversate care ar putea duce la conflicte de opinii. Alaturi de partenerul de viata traiesti momente romantice, seri de filme, cine la restaurant.

 

 

Sagetator

O perioada fericita, cu multa iubire, caldura si intelegere. Te simti special alaturi de persoana iubita, prietenii te inconjoara cu dragoste si admiratie. Relatiile de la birou sunt la fel de armonioase si cooperante.

 

 

Capricorn

Simti nevoia unui nou inceput, manat de o forta pe care n-ai mai avut-o pana acum. Esti plin de energie, iar curajul se intensifica. Evita sa iei decizii in momentele in care esti iritat si nervos. Fii atent si la birou din aceleasi considerente.

 

 

Varsator

Esti entuziast, activ si mai dramatic decat de obicei. Oamenii te inconjoara cu dragoste si apreciere, iti impartasesc ideile si interesele. In cuplu ai aceeasi viziune despre viitor ca si partenerul de viata.

 

 

Pesti

Te simti dat la o parte. Nu stii exact care sunt intentiile persoanelor cu care lucrezi sau cu care traiesti. Toate relatiile tale, inclusiv cele profesionale, sunt tensionate. Nu este un moment propice sa fortezi nota.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 octombrie 2014