Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 mai

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 5-11 mai 2014.

 

 

Berbec

Iti conservi energia la inceputul saptamanii, iar spre finalul ei te dezlantui. Esti impulsiv si pasional, iar astrele sunt de partea ta. Esti inspirat si trimiti mesaje siropoase care iti pregatesc terenul pentru weekend.

 

 

Taur

Esti foarte comunicativ si iti exprimi cu usurinta sentimentele. Esti tu insuti, te relaxezi si te lasi purtat de val, fara sa te intrebi unde te va duce. Vei avea parte de o saptamana bogata in evenimente sociale si amoroase. Weekend-ul se anunta exploziv, cu ceva ce n-ai mai facut pana acum.

 

 

Gemeni

Esti morocanos si exagerezi in reactii. Iti gasesti cu greu echilibrul si esti mai tot timpul pus pe cearta. Abia spre sfarsitul saptamanii, partenerul de cuplu reuseste sa te aduca cu picioarele pe pamant si sa te faca sa vezi cu alti ochi intregul “peisaj”. Sambata si duminica se prevede o iesire “hot”.

 

 

 

Rac

Este o saptamana in care vrei sa te rasfeti pentru ca… meriti. Lamuresti si cateva probleme legate de partenerul de cuplu si, dupa ce va eliberati de ce aveati fiecare pe suflet, lucrurile se indreapta intr-o directie pozivita. Weekend-ul este romantic si exploziv.

 

 

Leu

Iti indrepti atentia spre partenerul de viata. Te transformi intr-un partener de vis, irezistibil, iar persoana iubita n-are cum sa nu observe asta. Esti calm si sarmant, iar fiecare intalnire cu partenerul de viata se transforma intr-una… exploziva.

 

 

Fecioara

Relatia cu persoana iubita merge de minune. Nivelul de intelegere si comunicare dintre voi va poarta pe noi culmi. Esti gata pentru o saptamana in care sa iti dai seama ca e loc si de mai bine? Sambata si duminica vei descoperi impreuna cu partenerul lucruri mult, mult mai intense decat ati trait pana acum.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 4 mai 2014