Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 mai

 

Balanta

Esti foarte ocupat si nu acorzi o foarte mare atentie persoanei iubite. Lucrurile se vor schimba spre finalul saptamanii, cand iti vin tot felul de idei romantice. Iti amani mai multe activitati profesionale pentru a putea fi alaturi de persoana iubita. Weekend-ul ia “foc”.

 

 

Scorpion

Indiferent ce faci, gandul iti este la sex. Ai in cap tot felul de planuri excitante pe care speri sa le pui in aplicare cu persoana iubita. Ai grija insa ca in rapoartele de la serviciu sa nu treci vreo invitatie deocheata pentru partenerul de cuplu. Sambata si duminica nu te mai opreste nimic.

 

 

Sagetator

E ceva care nu-ti da pace. Te framanta niste vorbe pe care ti le-a spus partenerul de cuplu. Crezi ca au avut un inteles ascuns pe care speri sa-l descoperi. Lamuresti lucrurile spre finalul saptamanii, cand iti dai seama ca totul a fost in mintea ta. In weekend petreci alaturi de persoana iubita momente mai mult decat romantice.

 

 

Capricorn

Relatia de cuplu are parte de cateva “hopuri”, provocari pe care le depasesti cu brio. Nu ti-e teama de ele pentru ca ai foarte mare incredere in tine si in persoana iubita. Weekendul este linistit si faceti pasi noi in consolidarea relatiei.

 

 

Varsator

Nu esti intr-o dispozitie prea buna si saptamana aceasta nu esti compania cea mai simpatica. Incerci insa sa-ti rezolvi singur problemele de ordin financiar pentru a nu strica si dispozitia celor din jur. Lucrurile se mai linistesc dupa ce ii spui partenerului de cuplu prin ce treci, iar acesta iti va da cateva idei.

 

 

Pesti

Faci cateva planuri romantice pe care sa le pui in actiune la sfarsitul saptamanii. Vrei sa pastrezi secretul, iar aceasta atitudine va trezi partenerului de viata suspiciuni negative. Lucrurile se vor lamuri, insa, sambata, cand persoana iubita isi va da seama la ce ai “mesterit” toata saptamana.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 4 mai 2014