Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 mai

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 mai 2014.

 

 

Berbec

In relatia ta lipseste “scanteia”. Lucrurile se pot schimba, iesind din rutina. Poate un curs de dans la care sa mergi impreuna cu persoana iubita sau unul de gatit. In acest fel veti fi impreuna, va puteti atinge mai des sau, de ce nu, puteti gati preparate afrodisiace.

 

 

Taur

Ai parte de o saptamana agitata care te forteaza pana la epuizare. Incearca sa nu schimbi relulile de pe o zi pe alta in relatia ta. Poti deveni obositor pentru partenerul de viata.

 

Gemeni

Esti derutat si reusesti sa sadesti confuzia si in relatia ta. In viata, nimic nu este batut in cuie, iar tu trebuie sa inveti sa te adaptezi la tot ce se intampla in jurul tau.

 

 

Rac

Dragostea ia multe forme. Incearca sa o vezi in toate gesturile nu doar in cele considerate “clisee”, flori, biletele amoroase sau iesiri in oras.

 

 

Leu

Se prefigureaza un conflict cu persoana iubita, iar faptul ca iti ceri iertare nu iti scade din putere. Dimpotriva. Incearca sa nu lasi mandria sa strice o relatie.

 

 

Fecioara

Faci o echipa perfecta cu persoana iubita si orice obstacol apare in viata voastra e depasit cu succes. Va indreptati invingatori spre indeplinirea tuturor telurilor.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 mai 2014