Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 mai

Balanta

Ai nevoie de siguranta si stabilitate si iti asaltezi partenerul de viata cu intrebari care sa te reasigure ca ca ocupi un loc important in viata lui. Nu ti-ar strica putina incredere de sine.

 

 

Scorpion

Te bucuri de multa energie si iti indrepti intreaga atentie catre partenerul de viata. Relatia este foarte importanta pentru tine si implinirea de acasa iti aduce satisfactii si la job.

 

 

Sagetator

Ai o legatura speciala cu partenerul de viata. Puneti la cale planuri marete de viitor. Discutati despre vise si dorinte si, mai ales, despre marirea familiei.

 

 

Capricorn

Viata nu se desfasoara intotdeauna dupa cum planuiesti. Daca tot iti faci planuri, fa-ti si doua-trei de rezerve. Treci prin cateva momente dificile in relatia cu persoana iubita, insa cu putina diplomatie le poti depasi.

 

 

Varsator

Traiesti clipe romantice alaturi de persoana iubita si le dai sfaturi prietenilor despre puterea iubirii. In acest moment, tot ce conteaza pentru tine este relatia si te dedici total partenerului de viata.

 

 

Pesti

In toate relatiile sunt momente in care simti ca ai nevoie de o fata de poker, mai ales cand partenerul de viata iti spune chestii absurde. Nu raspunde imediat, ca sa nu spui lucruri pe care sa le regreti mai tarziu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 mai 2014