Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 14-20 iulie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 14-20 iulie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 14-20 iulie 2014.

 

Berbec

Pasiuni ascunse, gelozie, temeri, dorinte, toate aceste nevoi ies la suprafata. Ai tendinta de a fi impulsiv si pretentios si te lasi condus de emotii. Partenerul de cuplu reuseste insa sa te inteleaga si relatia poate fi consolidata.

 

Taur

Te lasi predominat de dorinta de iubire, de afectiune. Pentru cei singuri exista posibilitatea de a intalni pe cineva cu care sa inceapa o relatie amoroasa. Cei care au deja partener se bucura de momente romantice alaturi de persoana iubita.

 

Gemeni

Esti romantic si te folosesti la maximum de flirt. Dai dovada de expresivitate si caldura, iar sexul opus este fermecat de felul tau de a fi. Esti creativ si iti satisfaci alaturi de persoana iubita toate dorintele.

 

Rac

Esti sarmant si amuzant, iar atitudinea pe care o ai face o impresie favorabila. Simtul artistic si estetic, interesul pentru literatura si poezie incanta sexul opus, pe care il cuceresti intr-o secunda.

 

Leu

Iti exprimi sentimentele cu claritate. Ai hotarat ca e timpul sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste relatia de cuplu, iar pe multi hotararea ta ii va lua prin surprindere. Partenerul de cuplu este incantat.

 

Fecioara

Esti dragastos si pasional si vrei sa le impartasesti tuturor bucuria ta. Esti creativ si inclinatiile artistice pot fi stimulative si in dormitor. Traiesti momente relaxante alaturi de partenerul de cuplu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 iulie 2014