Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 14-20 iulie

Balanta

Discutiile cu partenerul de viata sunt aproape critice. Nu ai rabdare sa asculti si te concentrezi doar pe dorintele tale. Nu strica sa fii putin mai diplomat si sa accepti si ideile celorlalti.

 

Scorpion

O saptamana favorabila vacantei si placerilor. Te dedici exclusiv partenerului de viata si petreceti impreuna momente intime de neuitat.

 

Sagetator

Te bucuri in aceasta saptamana de momente intime alaturi de partenerul de viata. Te simti iubit si reusesti sa-ti exprimi cu claritate sentimentele. Esti afectuos si iubitor.

 

Capricorn

Esti foarte afectuos cu partenerul de viata. Iti exprimi cu usurinta sentimentele si nu vrei sa stai nicio clipa fara persoana iubita. O saptamana plina de dragoste, armonie si discutii despre dragoste.

 

Varsator

Iti conduci viata dupa instinct, iar acestea nu te insala. Saptamana se anunta dinamica si plina de oportunitati de aventura. Primesti propuneri mai mult sau mai putin indecente din partea persoanelor de sex opus.

 

Pesti

Povestile romantice din viata ta sunt cam incurcate. Traversezi o perioada cu apetit sexual ridicat si esti tentat sa calci stramb. Atentie sa nu strici relatia pentru niste capricii.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 iulie 2014