Ultimele

Horoscopul sexual al lunii octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii octombrie

 Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna octombrie 2014.

 

 

Berbec

Va veni un moment in care e necesar sa analizezi trecutul pentru a putea modifica viitorul relatiei de cuplu. Lucrurile trebuie clarificate in prima saptamana a lunii octombrie. In afara de aceste discutii legate de relatie nu vor exista evenimente majore si spectaculoase in aceasta luna.

Persoanele singure ar trebui sa se concentreze mai mult pe propriile dorinte si idealuri, pentru a sti ce sa ceara de la altii.

 

 

 

Taur

Taurii singuri vor simti o oarecare atractie fata de o persoana de sex opus din cercul lor de prieteni. Este indicat sa nu iti arati prea curand sentimentele intrucat acestea sunt destul de ambigue. Dupa 11 octombrie sunt sanse mai mari ca ceva neasteptat sa apara in viata ta.

Taurii aflati intr-o relatie sunt sfatuiti sa isi petreaca weekend-urile in familie si sa evite situatiile conflictuale.

 

 

Gemeni

Gemenii care au o relatie de cuplu ar trebui sa fie atenti la dispute si sa evite dominarea partenerului. N-ar strica o vacanta romantica pentru relaxare si refacerea intimitatii de cuplu.

Gemenii singuri pot avea supriza de a intalni marea dragoste. Se pare, insa, ca nu vor fi singurii care curteaza persoana respectiva. Concurenta va fi acerba. Va castiga acela care va sti cel mai bine ce isi doreste.

 

 

Rac

Racii implicati intr-o relatie de cuplu au nevoie de sinceritate pentru a rezolva cateva mici probleme aparute in relatie. De aceste discutii depinde viitorul relatiei.

Racii singuri au si ei parte de niste mici turbulente, insa le pot rezolva tot cu ajutorul onestitatii. Vorbeste sincer si deschis cu persoana de care esti indragostit.

 

 

Leu

O luna norocoasa pentru Lei. Indiferent daca esti un Leu “cuplat” sau unul singur, dragostea iti zambeste. Leii singuri se vor baza pe instinct in gasirea jumatatii perfecte, iar cand o intalnesc sunt foarte agili si abili in cucerirea ei.

Leii implicati intr-o relatie de cuplu stiu exact ce-si doreste partenerul si actioneaza in consecinta. Astfel, se vor bucura de momente romantice si fierbinti in special in a doua jumatate a lunii octombrie.

 

 

Fecioara

Fecioarelor le este recomandata putina prudenta in aceasta luna in ceea ce priveste dragostea. Fecioarele implicate intr-o relatie isi analizeaza dorintele ca sa stie ce ii cere persoanei iubite. In cazul unora dintre reprezentantii zodiei se alege libertatea, in cazul altora continuarea relatiei.

Fecioarele singure imbratiseaza greselile trecutului si spera sa nu le mai repete in viitorul apropiat, mai ales ca la orizont se prefigureaza o intalnire mai mult decat interesanta cu o persoana incitanta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 1 octombrie 2014