Ultimele

Horoscopul sexual al lunii octombrie

 

Balanta

Balantele singure vor intalni persoane interesante cu care este posibil sa incerce o relatie, insa una fara obligatii din nicio parte. Sunt de evitat, totusi, flirturile triviale.

Balantele aflate intr-o relatie de cuplu ar trebui sad ea mai multe atentie partenerului de viata, care da semen de insatisfactie. Comunicarea este cheia rezolvarii tuturor problemelor.

 

 

Scorpion

Scorpionii prind curaj si isi declara dragostea persoanei pe care o iubesc. Dupa o perioada lunga de ezitare, sunt pregatiti sa isi ia un angajament ferm precum logodna si chiar casatoria. Cei care intalnesc pe cineva in aceasta luna au tendinta sa grabeasca lucrurile.

Scorpionii care pana acum nu au intalnit o persoana incitanta apeleaza la tehnologie si isi fac conturi pe diverse retele de socializare destinate celor aflati in aceeasi situatie.

 

 

Sagetator

Pentru Sagetatori, luna octombrie este perfecta pentru dragoste. Este o perioada excelenta pentru Sagetatorii singuri sa experimenteze, sa-si gaseasca partenerul ideal.

Pentru Sagetatorii implicati intr-o relatie, cuplu inseamna echipa. Tu si partenerul de viata aveti foarte multe in comun, va ajutati reciproc in indeplinirea telurilor si idealurilor, discutati despre dorintele voastre, iar succesul va veni din munca in echipa.

 

 

Capricorn

Pentru Capricorni, luna octombrie este confuza in ceea ce priveste dragostea. Unele dorinte si nevoi sunt ambigue si, nestiind ce vor, nu stiu ce sa ceara partenerului. Tot ce se petrece in relatie, de la cele mai mici amanunte, pana la capitolul sex, trebuie discutat si lamurit. Altfel, relatia nu poate supravietui.

Pentru Capricornii singuri nu se anunta lucruri prea interesante in ceea ce priveste intalnirile. Desi cam stiu ceea ce vor, rabdarea nu este una dintre calitatile Capricornilor.

 

 

Varsator

Varsatorii sunt fiinte sexuale, tot timpul in cautarea unor persoane care sa se ridice la standardele lor inalte. Este posibil sa intalnesti o astfel de persoana, dar sa nu fii sigur de sentimentele tale. Este indicat sa astepti pana la finalul lunii pentru a-ti declara sentimentele, in cazul in care acestea raman la fel.

Varsatorii implicati intr-o relatie de cuplu au cateva discutii cu partenerul in prima jumatate a lunii. Nu e ceva grav, insa lucrurile trebuie clarificate.

 

 

Pesti

Luna octombrie este perfecta pentru Pestii implicati intr-o relatie de cuplu. Se prefigureaza o vacanta in doi, intr-un loc romantic. Esti inspirat si stii ce ii place partenerului de cuplu, asa incat il vei rasfata tot timpul.

Pestii singuri isi pot intalni marea dragoste, in prima parte a lunii. Nu refuza nicio invitatie la dans. Nu se stie niciodata!

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 1 octombrie 2014