Ultimele

Horoscopul sexual al lunii decembrie

Balanta

Luna decembrie iti aduce destul de multe obstacole care iti blocheaza comunicarea cu partenerul de cuplu. Desi imparti un magnetism special cu acesta, viata amoroasa nu este la cote inalte din cauza lipsei de comunicare. Balantele singure vor face un portret robot al partenerului ideal si vor porni in cautarea lui.

 

Scorpion

Esti foarte hotarat. Stii ce vrei, cum vrei, de ce vrei. Va trebui, insa, sa si comunici ceea ce simti, astfel incat partenerul de cuplu sa stie care sunt procesele tale interne ce genereaza aceste sentimente. Din punct de vedere sexual esti deschis si te lasi cuprins de valurile placerii, explorand zone noi, incercand experiente noi.

 

Sagetator

Te simti foarte bine in pielea ta si radiezi de fericire. Daca esti singur, vei cuceri cu usurinta o persoana pe care ai pus ochii de ceva vreme. Sagetatorii cuplati vor avea parte de momente perfecte: intimitate, comunicare, senzualitate, libertate sexuala.

 

Capricorn

Luna aceasta esti mai sensibil ca niciodata. Lucrezi cu tine ca sa-ti accepti si partile vulnerabile. In plan sexual doresti sa ai un rol activ si sa incerci experiente noi. Vrei sa explorezi zone noi, gusturi noi si chiar achizitionezi mai multe condimente afrodisiace pe care sa le introduci in preparatele culinare. Capricornii singuri nu ar trebui sa fie descurajati, pentru ca exista sanse mari sa gaseasca ceea ce cauta.

 

Varsator

Vrei sa-ti schimbi viata sub toate aspectele sale. Ceva nu te mai satisface si esti hotarat sa o iei de la zero, imediat ce ti-ai facut un plan de actiune. In plan sexual comunici onest, iti exprimi nevoile si dorintele clar si deschis. Traiesti intens toate experientele sexuale din luna decembrie.

 

Pesti

Din punct de vedere sexual, ar trebui sa incerci sa explorezi noi zone ale placerii. Insa ceva te opreste, iti creezi niste blocaje care nu te ajuta foarte mult. Daca esti singur, exista sanse sa intalnesti un partener care sa te completeze si sa te faca sa renasti, sa visezi din nou.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 noiembrie 2014