Ultimele

Horoscopul sexual al lunii decembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii decembrie

Luna decembrie este dedicata, in special, Sarbatorilor si familei. In acest an, luna decembrie este sezonul iubirii si al ritmurilor sexuale. Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna decembrie 2014.

 

Berbec

Luna aceasta nu vrei decat dragoste si sex. Pregateste-te pentru propuneri indecente. Nu vei rezista jocurilor erotice care vor aduce o atingere magica relatiei tale. Vei folosi tactici noi pentru a sparge rutina si te vei bucura de o energie la cote inalte.

 

Taur

Luna aceasta vei fi putin pasiv cand vine vorba despre dragoste si sex. Ti se pare ca partenerul vrea cam multe de la tine si nu esti foarte receptiv la nevoile lui. Esti destul de rigid in dragoste luna aceasta si n-ar fi rau daca ai incerca sa fii putin mai maleabil si sa renunti la negativitate.

 

Gemeni

Gemenii au nevoie de pasiune si de imaginatie pentru a se excita. Ritmul sexual al acestei luni va fi cel mai bun din tot anul. Esti sensibil si atent la nevoile partenerului, dar, in acelasi timp, incerci sa le rezolvi si pe ale tale. Gemenii singuri vor trai momente intense alaturi de o noua cucerire.

 

Rac

Daca nu ai un partener stabil, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana care va putea sa iti implineasca visele tale erotice. Interactionezi foarte mult cu aceasta persoana care are acelasi ritm sexual ca si tine, dar si o mare sensibilitate. Intuitia este la cote maxime si te poarta pe drumuri neumblate in materie de sex.

 

Leu

O luna implinita alaturi de partenerul de cuplu. Te vei simti din ce in ce mai legat de el, comunicarea este la cote inalte, iar din punct de vedere sexual sunteti din ce in ce mai deschisi unul fata de celalalt. Va spuneti cu mai multa lejeritate secretele si fanteziile intime, va acordati ritmurile sexuale si tot ce ati visat in cuplu se implineste.

 

Fecioara

Te bucuri de multa energie fizica si psihica. Te ajuta meditatiile si yoga pentru a te concentra pe problemele de cuplu si pe cele de la munca. Mintea ta este hiperactiva si vei fi mai seducator ca niciodata. Din punct de vedere erotic vei fi mai activ in aceasta luna decat tot anul. Lasa autocritica deoparte si bucura-te de momente fierbinti alaturi de partenerul de cuplu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 noiembrie 2014