Ultimele

Horoscopul sexual al lunii aprilie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii aprilie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna aprilie 2014.

 

 

Berbec

Marte se afla in casa uniunii a zodiei Berbec, deci nu e rost de plictiseala. Vei avea parte de suficient piper si sare pentru ca viata amoroasa sa fie si mai palpitanta decat pana acum. Partea rea este ca Marte, desi intr-o casa buna, este totusi retrograd, aducand cu sine si cateva tensiuni in cuplu. Poti avea parte de discutii cu tendinte agresive, de aceea este recomandat sa nu cedezi impulsurilor de moment.

 

 

Taur

Casa cuplului din Taur nu este configurata prea stralucit, de aceea, in luna aprilie, va fi austeritate amoroasa pentru nativii zodiei. Este posibil ca relatiile sa devina mai reci, mai distante, sau ca partenerul de viata sa aiba cateva probleme (legate de sanatate sau de job) care sa te afecteze si pe tine. Mai mult, activitatile de la birou iti distrag gandul de la viata amoroasa. Vestea buna este ca Venus, patroana zodiei si planeta iubirii, se va afla intr-o pozitie privilegiata, ceea ce prevesteste rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de natura lor.

 

 

Gemeni

Planeta Venus are semne bune si pentru Gemeni, care se bucura de o perioada intensa din punct de vedere amoros. Cu atat mai mult cu cat Marte contribuie la starnirea unor instinct primare. Desi sunt firi cerebrale si rationale, in luna aprilie Gemenii vor avea parte din plin de sex si aventura. Este indicat, totusi, sa ai grija cu cine si in ce conditii pentru a nu scapa lucrurile de sub control si apoi sa ai de suportat consecinte neplacute.

 

 

Rac

Aprilie este o luna bogata pentru cuplurile casatorite. Patronul casei cuplurilor din zodiac Rac se afla intr-o combinatie prielnica alaturi de Venus si Jupiter in sectorul erotismului. Astfel, Racii se vor bucura in luna aprilie de senzualitate, armonie. In puls, este posibil sa aiba loc un eveniment deosebit, poate o calatorie in doi, o idila in cazul in care nu esti implicat intr-o relatie de cuplu.

 

 

Leu

Treci printr-o perioada de vulnerabilitate afectiva. Te temi ca nu cumva partenerul sa te paraseasca si chiar esti macinat de gelozie. Ai tendinta de a analiza relatia din toate punctele de vedere si sa scoti la suprafata toate punctele sensibile. Desi poate deveni frustranta aceasta analiza, este posibil ca ea sa aiba si puncte pune si sa se soldeze cu concluzii pozitive. Este indicat sa petreci mai mult timp in preajma partenerului de viata si cat mai mult timp doar voi doi, fara prieteni sau alte rude.

 

 

Fecioara

Luna aprilie se anunta pentru tine foarte propice comunicarii, intalnirilor de socializare, ceea ce aduce un plus relatiilor pe care le ai, inclusiv celei sentimentale. Vei fi romantic si dragastos si vei cauta toate momentele prielnice pentru a-ti arata dragostea. In casa ta vor domni afectiunea si armonia, si vei reusi alaturi de partener sa va impliniti un vis comun. Chiar daca vor mai aparea cateva mici provocari pe parcursul lunii, le veti depasi cu brio, ca o echipa. Daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu ai toate sansele sa gasesti pe cinev apotrivit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 martie 2014