Ultimele

Horoscopul sexual al lunii aprilie

 

Balanta

Planetele nu s-au asezat tocmai favorabil pentru nativii din Balanta. Marte este retrograde in balanta, iar conjunctia Soare-Uranus din casa cuplului a zodiei v-a incinge atmosfera. Vei fi un adevarat cocktail Molotov, in ceea ce priveste viata sentimentala. Traiesti emotiile mult mai intens, de aceea sunt sanse mari sa ai parte de momente tensionate. Este recomandat sa iti tii sub control impulsurile si sa gandesti de doua ori inainte sa spui ceva.

 

 

Scorpion

Venus se afla in casa cuplului din Scorpion, ceea ce inseamna ca nativii zodiei se vor bucura din plin de amor in aprilie. Ai parte de multe situatii in care sa-ti arati deschiderea catre dragoste, flirt si aventura, fara inhibitii. Te bucuri de momente fierbinti si experiente erotice nebanuite alaturi de partenerul de cuplu. Daca tanjesti dupa iubire, ea iti poate iesi in drum oricand. Daca esti intr-o relatie de multa vreme, ea va evolua la un nivel si mai intim. In ultima decada a lunii pot fi cateva surprize neplacute din cauza eclipsei de Soare din 27 aprilie, care are loc chiar in casa cuplului din Scorpion.

 

 

Sagetator

Mercur (patronul casei cuplului din Sagetator) si Soarele strabat sectorul erotismului, iar pentru Sagetatori, acest lucru se traduce printr-o atmosfera electrizanta, cu dezlantuiri pasionale. Ai grija, totusi, ca aventurile fierbinti sa nu te puna in situatii neplacute. Totusi, nu este indicat nici sa-ti reprimi sexualitatea, pentru ca energia neconsumata poate duce la frustrari si dezechilibre emotionale.

Pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie de cuplu este recomandat sa-si consume energia la sala si nu sa caute potentiali parteneneri riscanti.

 

 

Capricorn

Prezenta lui Venus si al lui Jupiter in Capricorn duce la cimentarea relatiei de cuplu. Comunicarea este foarte buna, prin comunicare creste intimitatea, iar plimbarile in doi sunt pline de farmec. Intre parteneri functioneaza telepatia si vor aparea tot felul de “conincidente” care sa ii apropie si mai mult. Daca esti singur, este posibil ca luna aprilie sa aduca in viata ta o persoana care va insemna foarte mult pentru tine.

 

 

Varsator

Venus va salaslui in Varsator pana la 5 aprilie. Este indicat sa profiti pentru a crea punti catre persoana pe care o iubesti pentru a ti-o apropia si pentru a o seduce. Fii inventiv, creeaza situatii care sa-i puna inima pe jar. Dupa data de 5 aprilie, romantismul paleste si isi pierde vraja. Isi fac loc, in schimb, pragmatismul si materialismul si sunt posibile cateva conflicte de interese.

Spre sfarsitul lunii, lucrurile se mai linistesc, si este asteptat un eveniment fericit in cuplu.

 

 

Pesti

Incepend din 5 aprilie, Venus va ajunge in zodia Pestilor, aducand farmec, eleganta, buna dispozitie, senzualitate, sarm. Fericirea pluteste in aer si traiesti alaturi de partenerul de cuplu zile incantatoare, armonioase. Va distrati de minune impreuna si in plan fizic, si in plan emotional. Pentru cei care sunt singuri, exista sanse foarte mari sa isi intalneasca sufletul pereche. Partea mai dificila ar fi faptul ca ai prea multe “oferte” si nu stii pe care sa o alegi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 martie 2014