Ultimele

E virgin, dar are 16 copii. Afla-i secretul

Relatii & Cuplu » Stiri » E virgin, dar are 16 copii. Afla-i secretul

Trent Arsenault are numai 36 de ani, insa este tatal a 16 copii in ciuda faptului ca este virgin. Mai mult, tanarul nici macar nu a sarutat vreodata o femeie. Insa asta nu l-a oprit sa fie

Americanul, a carui viata bizara va fi transpusa pe marele ecran, se descrie ca fiind primul „donor sexual din lume”.

„Fac totul pentru a fi in forma astfel incat sa fiu cat de fertil se poate si donez de cel putin 1-2 ori pe zi. Mi-am luat angajamentul in fata a peste 100 de familii asa ca as putea fi tatal a 100 de copii in viitorul apropiat. In plus, familiile pe care deja le-am ajutat au venit inapoi sa ma roage sa donez din nou sperma pentru ca vor si alti copii. In trecut am visat sa ma casatoresc si sa am copii mei. Insa cu cat donez mai mult cu atat mai putin simt nevoia pentru a intemeia o familie. Asa ca m-am decis sa nu ma indragostesc niciodata sau sa am proprii copii. Voi ramane doar un simplu donor. Multe dintre familiile pe care le-am ajutat mi-au spus cat de important este pentru ei, iar pe mine nu ma deranjeaza sa ma sacrific pentru a-i ajuta”, a declarat Trent pentru The Sun.

Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani si n-au fost artificii”

Americanul care nu primeste nici un ban pentru donatiile sale, a devenit interesat de donarea spermei in timpul adolescentei sale din Missouri.

Datorita faptului ca tatal sau este preot penticostal, Trent a urmarit sute de femei rugandu-se la Dumnezeu pentru a avea copii. In aceleasi timp, parintii sai i-au interzis sa se culce cu vreo femeie inainte de a se casatori. Si, inainte de a implini 18 ani a luat decizia de a abtine de la orice raport sexual. S-a hotarat sa devina donator de sperma.

„Refuz sa fac sex pentru ca nu vreau sa risc sa iau vreo boala sexuala. Stiu ca din secunda in care m-am imbolnavit zilele mele ca donator s-au terminat.”

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 octombrie 2023