Ultimele

E virgin, dar are 16 copii. Afla-i secretul

Prima donatie de sperma a facut-o in 2006, iar dupa un an s-a nascut primul sau copil.

Trent se trezeste in fiecare dimineata la 5:30 pentru a fi sigur ca termina tot ce are de facut pana la rasaritul soarelui. El crede ca razele soarelui ii afecteaza productia de sperma. Cand este nevoit sa iasa afara in soare se acopera din cap pana in picioare, poarta o palarie imensa, ochelari de soare si manusi care sa-l apere de razele ultraviolete.

Regimul sau de viata, implica alimente care cresc fertilitatea precum fructe de padure, alune, nuci plus „exercitii de fertilitate” precum alergatul si ridicarea greutatilor.

In cea mai mare parte a zilei americanul isi scrie autobiografia, stabileste ultimele amanunte legate de filmul al carui erou va fi si le raspunde la mail potentialilor clienti.

Chiar daca nu este platit pentru serviciile sale, Trent insista sa se semneze un contract prin care este scutit de responsabilitatile paternale.

Adesea, americanul primeste propuneri de la femei care vor mai mult de la el. Insa, desi recunoaste ca uneori este tentat, niciodata nu cedeaza ispitei.

Parintii nu privesc cu ochi buni ceea ce face Trent, ba mai mult din pricina convingerilor religioase stricte, l-au etichetat drept pacatos pentru ca refuza sa se casatoreasca si sa aiba copii.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 octombrie 2023