Ultimele

Ce spune data ta de nastere despre cum faci dragoste

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Ce spune data ta de nastere despre cum faci dragoste
cum faci dragoste

Te-ai gandit vreodata ca data nasterii are o mare contributie asupra vietii tale sexuale? Pare greu de crezut, insa Jakob Steele, numerolog, psiholog si trainer NLP din Statele Unite, incearca sa ne convinga ca este asa.

Folosind “Cifra destinului” poti invata cum sa-ti canalizezi energia pentru a-ti implini dorintele sexuale. Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra.

De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului 1

Poti fi foarte egocentrist cand vine vorba de sex. Privesti dragostea ca pe un concurs, iar pe parteneri ca pe contracandidati. Te concentrezi prea mult pe propria satisfactie si cateodata esti mult prea dominator. Cu toate acestea, persoanele de sex opus te considera foarte incitant si sunt dornice de aventuri sexuale alaturi de tine.

Recomandari: Cel mai bine iti canalizezi energia fiind deasupra. Insa, din cand in cand, lasa-ti partenerul de sex sa preia conducerea. Daca esti femeie, nu uita lenjeria rosie atunci cand faci sex.

Cifra destinului 2

Esti un amant foarte priceput care nu doreste altceva decat sa creeze placere partenerului de sex, lasandu-te pe tine insuti pe locul 2. Iti place sa saruti, sa imbratisezi. De fapt, aceste lucruri te fac pe tine sa te simti protejat. Ai tendinta sa programezi partidele de sex.

Recomandari: Iti place sa iti duci partenerul la extaz, asa ca poti incerca un dans erotic urmat de o autosatisfacere sub ochii lui. Poti, de asemenea, sa tachinezi partenerul de sex si sa-i refuzi cateva avansuri, pentru a-l incita si mai mult. Daca esti femeie, poarta lenjerie si machiaj in nuante portocalii.

Citeste si: 5 moduri sa faci dragoste fara sa faci sex

Cifra destinului 3

Ai deosebita incredere in fortele proprii, ceea ce te face un amant desavarsit. Dai incredere persoanei de langa tine, care uita de inhibitii si se descatuseaza, la randul sau. Iti place sa schimbi pozitiile si n-ar fi de mirare sa fi incercat deja tot ce e in KamaSutra.

Recomandari: Iti place sa explorezi fiecare bucatica a propriului corp si a corpului partenerului de sex. Poti fi tentat de fetisul sanilor, talpilor si degetelor de la picioare. Daca esti femeie, poarta lenjerie intima care sa aiba ceva galben.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 3 martie 2024