Ce spune data ta de nastere despre cum faci dragoste

12 februarie 2020,
Vizualizari: 423.368, 1 azi
Ce spune data ta de nastere

Cifra destinului 5

Esti genul aventuros care incearca multe. Spontaneitatea este punctul tau forte. Iti place sa explorezi locuri noi, pozitii noi, oameni noi. Esti foarte atractiv pentru sexul opus si ai nevoie atat de stimulare fizica, dar si mentala pentru a face sex.

Recomandari: Iti place sa ceri mai mult, nu te dai in laturi de la nimic, sex in toate pozitiile si cu toate “condimentele”. Daca esti femeie poarta lenjerie si machiaj in nuante albastre.

Cifra destinului 6

Esti o persoana devotata care isi doreste tot timpul echilibru si armonie in relatie. Iti place sa aranjezi decorul pentru sex: muzica, lumanari, atmosfera romantica. Iti plac preludiile lungi, pasionale, cu multe saruturi si utilizari ale limbii.

Recomandari: Indrazneste sa ceri ceea ce-ti place. Daca esti femeie ar trebui sa porti lenjerie intima indigo, albastra inchis si neagra.

Cifra destinului 7

Romantic si visator, iti doresti in secret o conectare spirituala cu partenerul de sex. Cateodata ai tendinta de a fi prea analitic atunci cand faci sex, tocmai pentru a urmari acea conectare spirituala.

Recomandari: Exploreaza Tantra si tehnicile meditative care sa-ti permita experiente sexuale unice. Poti incerca si cuvintele deocheate atunci cand faci sex. Daca esti femeie, poarta lenjerie violet si mov.

Cifra destinului 8

Esti tot timpul la extreme. Ori nebun dupa sex, ori ti-e lehamite. Ori esti foarte activ sexual, ori esti “mort”.  Esti cand seducator, cand iti place sa fii sedus. Aceste atitudini scot din minti partenerul sexual. Insa, odata ce se obisnuieste cu tine, iti va fi devotat.

Recomandari: Incearca sexul pe roluri sau partindele cu tenta kinky de “dominator” si “supus”. Daca esti femeie, poarta lenjerie de culoare roz.

Cifra destinului 9

Esti atat de empatic incat nevoile tale sunt tot timpul pe ultimul loc. Insa cand se umple paharul, esti un adevarat vulcan. Natura ta blanda se transforma intr-una dominatoare, dar excitanta.

Recomandari:  Incearca masturbarea reciproca sau 69. Daca esti femeie, poarta lenjerie si machiaj in nuante de maro, auriu si ciocolatiu.

© Lwlarsen | Dreamstime Stock Photos & Stock Free Images

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole