Ultimele

Adevarul a iesit la iveala. Cele mai ascunse fetisuri pe care le au oamenii

Relatii & Cuplu » Stiri » Adevarul a iesit la iveala. Cele mai ascunse fetisuri pe care le au oamenii
Cele mai ascunse fetisuri

Cand este vorba despre sex, oamenii au tot felul de fantezii si fetisuri. In pat totul este pemis atat timp cat exista consens. Lucrurile noi pe care sa le incercati in dormitor pot alunga plictiseala si intari legaturile dintre parteneri. Nu stii de unde sa incepi?

Iata cateva dintre cele mai ascunse fetisuri pe care le au oamenii, dezvauite de utilizatorii Reddit.

Sufocare

„Dupa scoala mergeam acasa cu o prietena care se prefacea ca ma strage de gat pana cand lesinam. Ce se intampla dupa…” (spacialHistorian)

Gunoiul frumos

„Ma excita sa ma imbrac in saci de gunoi si sa ma prefac ca sunt un lucru nefolositor, care asteapta sa fie luat cu masina de gunoi si dus la reciclat. Am descoperit ca imi place acest rol pe cand aveam 6-7 ani si ma jucam impreuna cu verisorii meu” (polyethylenegal)

Citeste si: Top 10 cele mai des intalnite fetisuri

Exibitionism

„In liceu, imi placea sa stau dezbracata in dus, inconjurata de celelalte fete din echipa de volei. De asemenea, eram innebunita sa port pantaloni semitransparenti  fara lenjerie intima”

Urinare

„De cand ma stiu trebuie sa merg des la baie sa urinez. Odata in timp ce ma aflam in dusul de la scoala (dupa ora de sport) am inceput sa urinez, am observat cateva colege urmarindu-le. Am realizat atunci ca imi face placere sa fiu privita in timp ce ma usurez”. (ashbashass)

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10 ianuarie 2023