Top 10 cele mai des intalnite fetisuri

02 iulie 2019,
Vizualizari: 31.361, 1 azi
cele mai des intalnite fetisuri- sfatulparintilor.ro - pixabay_com -girl-1219339_1920

Foarte multi oameni nu sunt siguri daca au sau nu vreun fetis, in timp ce altii cred despre propriile fetisuri ca nu sunt chestiuni normale.

Asadar, ce este acela un fetis? Fetisul este o obsesie evidenta pentru un anumit obiect sau o anumita parte a corpului – cu tenta sexuala clara. Este bine sa facem diferenta intre fetis si preferinte. De exmplu, daca iti plac foarte mult brunetele, asta este o preferinta; dar daca nu reusesti sa te exciti decat cu o femeie bruneta, atunci vorbim in mod evident despre un fetis.

Cuvantul “fetis” provine din limba portugheza, folosit in lexic pentru prima data in jurul secolului 15 “feitico” – si era folosit cu sensul de “fals”. Mai tarziu, insa, cuvantul a capatat semnificatia de azi, si presupune un transfer de la forta si puterea caracteristice unor lucruri sau situatii veridice, la substitutele lor.

Fetisurile sunt de mai multe feluri, in functie de obiectul/corpul fetisizat. De obicei, ele sunt grupate pe trei categorii: categoria materiala, categoria formei si categoria “animata”. Prima categorie se refera la fetisurile fata de un anumit material in sine, precum pielea, latexul, plusul etc.  A doua categorie face referire la forma obiectelor fetisizate, iar cea din urma se refera la parti ale corpului: sani, fund, coapse, picioare etc.

Dincolo de aceasta clasificare, insa, oamenii pot trasnforma orice intr-un fetis.

Urmatoarele 10 fetisuri au fost evidentiate de un studiu foarte recent realizat de specialisti pentru site-ul AskMen.com:

1. Abdomenul

Tuturor ne place ca partenerul cu care facem sex sa arate cat mai bine, cu un abdomen plat si eventual bine lucrat. Insa unele persoane nu pot face sex decat cu parteneri a caror burta este evidenta. Unii barbati declara cu deplina sinceritate faptul ca nu pot atinge orgasmul decat daca termina direct pe burta proeminenta a partenerei.

2. Piercingul

Acest fetis este foarte popular in randul segmentului tanar (18-35 ani). Cercei in nas, in sfarcuri, limba, in urechi, in buric si oriunde mai este posibil. Un domn a declarat ca a dezvoltat un adevarat fetis pentru cercelul din limba partenerei si ca dupa ce a fost satisfacut o data de o limba cu cercel, nu s-ar mai putea intoarce la cineva fara piercing in limba.

3. Piele, vinil, latex

Barbatii adora materialele, probabil nu din considerente de senzatie pe care i le poate oferi o bucata de latex, ci datorita conotatiilor sexuale pe care le poate avea o bucata de material.  Si chiar si barbatii asezati la casa lor, langa cea mai cuminte femeie din lume, pastreaza fantezia de a o vedea in rol de fata rea.

4. Dominarea si supunerea

Si, ca amuzament, marea majoritate a femeilor este dominatoare si marea majoritate a barbatilor se supune. Multe femei declara ca adora sa subjuge barbati, multi barbati declara ca adora statutul de sclav si sa fie pocniti, plesniti, scuipati. Probabil ca barbatii s-au saturat sa detina ei mai mereu controlul si ajung sa-si doreasca sa schimbe rolul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole