Ultimele

7 curiozitati despre sani. Tu le stii?

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 curiozitati despre sani. Tu le stii?
curiozitati despre sani - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bosom-4110655_1920

Sunt o multime de intrebari pe care ai vrea sa i le pui partenerei de sex despre sanii ei. Totusi, esti prea timid sa o faci. Iata cateva curiozitati despre sani, pe care cu siguranta ai vrea sa le stii, explicate de sexologii dr. Jessica O’Reilly si dr. Stephen de Wit.

1. Dupa sex, sfarcurile sunt foarte sensibile

In timpul excitatiei sexuale, zonele erogene se inflameaza, sangele fiind directionat catre acestea. “Asa se explica si sensibilitatea sfarcurilor, iar atingerea lor poate fi dureroasa uneori. Acelasi lucru se poate spune si despre penis, care este hipersensibil in timpul si dupa orgasm”, explica dr. Jessica O’Reilly.

Citeste si: 12 lucruri pe care nu le stiai despre sani

2. Sfarcurile sunt ca amprentele

Sfarcurile sunt unice, la fel ca si amprentele. Nu exista doua femei cu sfarcurile identice. “Marimea sfarcurilor si a aureolei depind de marimea sanilor. Se poate spune ca marimea sanilor este ereditara, insa multi alti factori o influenteaza: dieta, varsta, menstruatia, sarcina, greutatea corporala”, a spus dr. Jessica O’Reilly.

3. Sfarcuri invertite

Asa cum buricul poate fi spre exterior sau in interior, asa si femeile pot avea sfarcurile spre inafara sau inauntrul aureolei. “Este o modalitate interesanta a naturii de a ne face pe fiecare diferiti”, a explicat dr. Stephen de Wit.

4. Greutatea sanului

Este relativ greu sa cantaresti greutatea unui san. Acesta depinde foarte mult daca sanul este compus mai mult din tesut adipos sau din tesut dens. “Cu aproximatie, se poate spune ca un san mediu (cupa B-C) cantareste in jur de 680 g”, a spus dr. O’Reilly.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20 iunie 2023