Ultimele

5 scene sexy din filme care iti pot revigora viata sexuala

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 5 scene sexy din filme care iti pot revigora viata sexuala
scene sexy din filme - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-3953404_1920

Te gandesti sa-ti condimentezi putin viata sexuala? Nimic mai usor, ia-ti partenera de mana si priviti la unul dintre urmatoarele filme. Oricare dintre aceste pelicule va vor ajuta sa intrati in starea de spirit necesara unei partide de amor. In vreme ce sexul din filmele clasice pentru adulti este adesea mecanicist, lipsit de emotii, aceste capodopere de la Hollywood ofera romantism si actiune numai bune pentru un cuplu. Si, cine stie, dupa ce filmul se va termina, poate ca veti fi inspirati si veti dori sa recreati impreuna scena favorita de sex. Ordinea este aleatoare, topul il puteti alcatui singuri dupa ce vizionati toate cele 5 filme.

1. Afaceri riscante

Ce poate ofere mai mult un film sexy (pentru doamne) in care tanarul Tom Cruise danseaza in lenjerie intima. Urmariti filmul pana la final cand tanarul absolvent de la Princeton, Joel (Cruise) si prostituata Lana (Rebecca De Mornay) isi fac de cap intr-o masina.

Idei pentru preludiu. 5 scene sexy din filme pentru serile in doi

2. Politisti murdari

Datorita climatului umed si a stilului de viata usor, New Orleans debordeaza de sexualitate, la fel ca si scena din „Politisti murdari” dintre detectivul Remy (Dennis Quaid) si procurorul Ann (Ellen Barkin). Ei incep sa se intalneasca datorita muncii lor si sfarsesc in pat.

3. Infidela

Multe persoane au fantezii sexuale cu o/un exotic/a necunoscut/a, insa casnica Connie (Diane Lane) se lasa prada dorinte atunci cand il intalneste pe Paul (Olivier Martinez), un vanzator sexy de carte, francez. Filmul contine o multime de scene sexy, insa cea mai fierbinte este atunci cand Conie face amor cu iubitul ei in toaleta uni restaurant in timp ce prietenele ei o asteapta la masa. Cand totul este gata, la numai cateva minute dupa ce a inceput, Conie se intoarce langa prietenele ei si se poarta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Scena este dovada ca nu ai nevoie de mult timp (chiar si in pat) pentru o partida bunade sex.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10 martie 2024