Ultimele

Idei pentru preludiu. 5 scene sexy din filme pentru serile in doi

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Idei pentru preludiu. 5 scene sexy din filme pentru serile in doi
idei pentru preludiu = sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-1968474_1920

Intr-o relatie de cuplu, preludiul este foarte important. Daca esti in pana de idei, te poti inspira oricand din filme. Si nu trebuie neaparat sa fie filme pentru adulti.

Iata 5 scene sexy din filme care te pot incalzi atmosfera pentru serile in doi.

1. 9 saptamani si jumatate

Cu miile sale arome si texturi, mancarea este, fara indoiala, erotica, iar acest film sexy scoate asta in evidenta. Urmariti cum omul de afaceri John (Mickey Rourke) o seduce pe Elizabeth (Kim Basinger) cu gustul cireselor, jalapenos, miere si alte alimente. Scena va poate face pe voi doi sa dati fuga rapid in bucatarie.

5 pozitii ideale pentru preludiu

2. Ofiter si gentleman

Puteti gasi multe scene sexy dintre pilotul neortodox Zack (Richard Gere) si localnica Paula (Debra Winger) din care sa va inspirati. In loc sa se implice intr-un dialog ca preludiu pentru un sex bun, cei doi se concentreaza fiecare pe partener, uitandu-se ochi si ochi si sarutandu-se. Chiar si atunci cad ajung la orgasm o fac in tacere. Dupa ce partida de sex s-a terminat amandoi izbucnesc in ras.

3. Podurile din Madison County

Este povestea extraordinara de dragoste dintre doi oameni obisnuiti, fotograful Robert (Clint Eastwood) si casnica singura Francesca (Meryl Streep) ai carei copii si sot sunt plecati din oras. Incep sa danseze in bucatarie si ajung sa faca sex intr-o cada. Asa ca data viitoare cand esti cu partenera ta, mergeti in cada, vei fi surprins ce partide fierbinti de amor pot avea loc in putina apa fierbinte.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31 octombrie 2023