Ultimele

5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui

pasi sa seduci un barbat - sfatulparintilor.ro - pexels_com - photo-of-people-looking-at-each-other-2830489

Barbatul Balanta

1. Ofera-i variante: Barbatul Balanta este usor de cucerit, insa foarte greu de stavilit. Nu-l presa si lasa-i tot timpul alternative. Asteapta-te sa amane intalnirile in ultimul moment.

2. Politete: Ai grija sa nu ai un vocabular colorat sau sa tipi isteric.

3. Asculta: Barbatului Balanta iubeste femeile care stiu sa comunice si, mai ales, sa asculte. Fii pregatita sa il ajuti in stabilirea plusurilor si minusurilor pentru luarea unor decizii importante.

4. Fii tot timpul aranjata: Barbatul Balanta vrea sa aiba alaturi o femeie pentru care sa-l invidieze toti. Fii tot  timpul aranjata, parfumata, poarta cele mai bune haine si cele mai sic bijuterii.

5. Prietenie si incredere: Inainte de a avea o iubita, barbatul Balanta vrea o prietena, o confidenta, o persoana pe care se poate baza la orice ora. Daca ai reusit asta, dragostea nu va intarzia sa apara.

Barbatul Scorpion

1. Mister: Barbatul Scorpion este intrigat de persoanele misterioase, pe care vrea sa le descopere bucatica cu bucatica.

2. Spune adevarul: Daca simte si cea mai mica urma de minciuna intre voi, ia-ti adio. Greu ii vei mai recastiga increderea.

3. Calitate: Barbatului Scorpion ii plac lucrurile de cea mai inalta calitate, in toate aspectele vietii sale. Nu isi va pierde timpul cu tine daca va vedea la tine lucruri ieftine si “prafuite”.

4. O nuca putin tare: Barbatul Scorpion vrea sa stie daca esti interesata de el, asa ca transmite-i toate semnalele pozitive in acest sens. Insa, nu-i lasa nici impresia ca vei ajunge foarte repede in patul lui.

5. Nu-i da indicatii: Daca vrei sa castigi inima si increderea unui Scorpion nu ii da nicioda indicatii si nu-I da senzatia ca vrei sa preiei controlul asupra vietii sale.

Barbatul Sagetator

1. Umor: Barbatul Sagetator este mare iubitor de bancuri. Cu cat il faci sa rada mai mult, cu atat se va apropia de tine.

2. Sinceritate: Fii deschisa si sincera. Nu-i ascunde nimic, chiar daca tu il consideri maruntis, pentru el inseamna foarte mult. Sagetatorii urasc mincinosii, ipocritii si oamenii falsi.

3. Nivel inalt: Barbatului Sagetator ii plac discutiile la nivel inalt: filosofie, politica, religie. Chiar daca sunt glumeti si tot timpul veseli, asta nu inseamna ca sunt “dusi”.

4. Filrt cat cuprinde: Barbatul Sagetator iubeste aventura si flirtul. Niciodata nu e prea mult pentru el din acest punct de vedere.

5. Independenta: Daca vrei sa cuceresti un Sagetator, arata ca ai incredere in tine, ca esti independenta si ca el este centrul universului tau.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 24 septembrie 2023