Ultimele

5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui

pasi sa seduci un barbat - sfatulparintilor.ro - pexels_com - photo-of-people-looking-at-each-other-2830489

Barbatul Rac

1. Victima: Barbatul Rac este tot timpul gata sa ajute un suflet ranit, pe care sa-l ocroteasca si sa-l consoleze. Sigur ai o problema pe care “eroul” tau o poate rezolva.

2. Familia: Barbatul Rac este foarte mandru de originile sale, asa ca poti aduna o multime de bile albe daca-l intrebi despre orasul natal, familie, frati, surori, prieteni din copilarie.

3. Devreme acasa: Barbatului Rac ii plac femeile destepte, frumoase si devreme acasa. Pentru ca este un familist convins, tot ce trebuie sa faci este sa-i arati cat de mult iti place sa ai grija de copii si de animalele de casa.

4. Fii dragastoasa: Barbatul Rac adora sa fie rasfatat, mangaiat. Evita sa-l critici sau sa te contrazici cu el.

5. Valori si morala: Barbatul Rac nu este interesat de aventuri de-o noapte. Arata-ti disponibilitatea pentru o relatie pe termen lung, bazata pe incredere reciproca, principii si valori morale trainice.

Barbatul Leu

1. Flateaza-l: Barbatul Leu e tot timpul doritor de complimente. Egoul sau va fi puternic stimulat de cuvintele de lauda. Fa-l centrul universului tau si trateaza-l ca atare.

2. Lasa-l sa conduca: Barbatul Leu este foarte mandru de puterea sa si vrea sa fie tot timpul rolul masculului dominant.

3. Distractie: Barbatului Leu ii plac petrecerile, asa ca fii pregatita pentru ele si distreaza-te.

4. Fii dragastoasa: Barbatul Leu adora sa fie rasfatat. Atunci cand are o zi proasta, arata-i afectiune, lauda-l, astfel incat sa aiba din nou egoul la cote inalte si sa prinda puteri.

5. Gelozie, din cand in cand: Barbatul Leu nu se da in vant dupa relatii extraconjugale si mai ales, nu accepta sa fie inselat. Totusi, nu ii strica putina competitie. Fara sa exagerezi, il poti face sa creada ca se mai lupta cu cineva pentru dragostea ta.

Barbatul Fecioara

1. Cere-i sfatul: Barbatul Fecioara adora sa gaseasca solutii. Sigur ai tu o problema pe care numai el o poate rezolva.

2. Ai grija la tinuta: Barbatul Fecioara este un perfectionist innascut. Nu-i plac femeile neglijente cu tinuta lor, asa ca ai grija sa fii tot timpul aranjata.

3. Sinceritate: Barbatului Fecioara nu-i place falsitatea si sa fie periat. Cateva cuvinte simple de apreciere sunt suficiente, nu-l coplesi cu laude, caci va crede ca urmaresti ceva.

4. Bun simt: Barbatul Fecioara este in cautarea unei femei rationale, inteligente si cu bun simt. Nu conteaza prea mult frumusetea exterioara.

5. Rabdare: In perfectionismul sau, barbatul Fecioara va sta si va cantari fiecare decizie. Stai in jurul lui, fara sa-i dai impresia ca grabesti lucrurile.  Se va simti incoltit si va intra in panica.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 24 septembrie 2023