Problemesex Sfatul Parintilor

Sfaturi sex

Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

30 august 2015, Vizualizări:
Vizualizari: 28.161, 1 azi
problemesex - oferte sexuale - freedigitalphotos.net

Criză economică sau pur şi simplu nebunia le-a făcut pe unele doamne şi domnişoare să ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai puţin obişnuite. Chiar dacă nu era o situaţie de sex contra bani, femeile prinse cu mâţa în sac au fost acuzate de prostituţie. Urmează o listă cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de poliţie.

 

 

Sex contra… bilete la un meci de baseball

Susan Finkelstein, o împătimită a jocului de baseball şi o fană înrăită a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunţ care a atras atenţia poliţiei. “Fană împătimită a echipei Fhillies – superbă, înaltă şi blondă – caut disperată două bilete la World Series”. Un agent sub acoperire a sunat, iar Finkelstein s-a arătat dispusă să plătească în natură. Femeia de 43 de ani a fost arestată sub acuzaţia de prostituţie.

 

 

Sex contra… puncte la Warcraft

O împătimită a jocului pe calculator Warcraft s-a arătat dispusă să se “recompenseze” sexual faţă de cel care va juca în locul ei şi-i va aduce 5000 de bucăţi de aur, necesare trecerii la un nivel superior.  Ea a postat anunţul pe Internet şi i-a rugat pe doritori să-i trimită şi o fotografie pentru a-l putea, totuşi, alege pe cel care urma s-o ajute.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te la newsletter!

Cele mai citite in ultimele 30 de zile

No top posts yet

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comentarii (5)

 1. Mihaela spune:

  Sunt sigura ca stai 1-2 ore/zi pe net….N-ai vrea sa castigi si bani din asta postand reclame pe internet? Iti faci afacerea proprie fara investitii, doar cu munca ta. Ce zici? Relatii la email:

 2. Robert spune:

  caz de politist sub acoperire si de arestare ca a vrut biata femeie bilete la un meci si nu si-a permis sa plateasca??? de asemenea gainarii se ocupa FBI? sa le mai dea fundamentalistii cateva lectii ca in 11 septembrie ca merita!

 3. George spune:

  Poate ca respectiva asociatie nici nua stiut de unde provin banii.Putea foarte bine sa fie bani stransi de fata respectiva de-a lungulanilor. In plus daca prstitutia e legala inChile de ce naioba si cine naiba a fost idiotul care a inceput sa puricesursa banilor si sa critice asociatia?

 4. Anonim spune:

  aiurea! cel putin aia cu warcraft! ahahahaha, nu exista asa ceva.

 5. ma plictisesti spune:

  aiurea! cel putin aia cu warcraft! ahahahaha, nu exista asa ceva.

Comenteaza