Fiecare om este unic. Exista, insa, unele caracteristici care ii aseamana. Acest lucru este valabil si in plan sexual. Iata cateva elemente comune pe care barbatii le au din punct de vedere sexual, in functie de zodie.

 

 

Barbatul Berbec

Este zgomotos si sexy. Este un amant excelent, caruia ii place la nebunie sa domine. Daca esti in cautare de iubiti romantici care sa te invite la o cina la lumina lumanarilor, cauta alta zodie. Barbatului Berbec ii place sexul rapid, fierbinte. Este fidel, insa daca se plictiseste, va disparea intr-o clipa.

Zone erogene: ceafa. Cum il dai gata? Gadila-l, musca-l dragostos in zona cefei.

 

 

Barbatul Taur

Este similar omului cavernelor, adica ii place femeia care gateste, sta acasa si face sex. Totusi, este gentil si-i place sa ia lucrurile usor. Poate rezista ore in sir pana cand partenera va atinge culmile placerii.

Zone erogene: gatul. Cum il dai gata? Foloseste-ti “arsenalul” buze, limba, degete pentru a-l stimula. Nu uita de ceafa!

 


Barbatul Gemeni

Este dual, ca si zodia. Acum este dulce si-ti sopteste dragastos la ureche, acum este salbatic si-ti zmulge hainele.

Zone erogene: umeri, brate, picioare. Cum il dai gata? Fa-i masaj fierbinte si atinge cele trei puncte cheie.

 

 

Barbatul Rac

Este sensibil si pune nevoile partenerei pe primul loc. Atitudinea lui dragastoasa este un magnet pentru femei.

Zone erogene: piept. Cum il dai gata? Saruta-l si mangaie-l cu parul. Poti fi si putin agresiva.
 

 

Barbatul Leu

Poate fi egoist, chiar si in pat. Desi ii place mult sa faca sex, nu este inderesat doar de asta. Vrea sa fie iubit si pretuit. Poate fi foarte romantic, dar cand se ajunge in dormitor, vrea show.

Zone erogene: spatele. Cum il dai gata? Incepe cu un masaj senzual, saruta-i si musca-i usor spatele.


 

Barbatul Fecioara

Este perfectionistul innascut, iar acest lucru e valabil si in pat. Daca iti face observatii, nu o lua observa, este doar pentru ca vrea ca data viitoare sa fie mult mai bine. Poate veni cu propuneri kinky, insa de cele mai multe ori prefera confortul.

Zone erogene: abdomenul. Cum il dai gata? Saruta-l, mangaie-l, linge-l, joaca-te cu abdomenul lui si il vei starni intr-o clipa.

 

Citeste continuarea articolului: 1 2