Sfaturi sex

4 defecte ale barbatilor care le alunga pe femei

25 ianuarie 2017,
Vizualizari: 14.507, 1 azi
problemesex.ro_sex-barbati femei - problemesex

Femeile pot fi atrase de un zambet de invingator sau de un barbat cu simtul umorului dezvoltat, insa pot fi si indepartate de anumite defecte ale barbatilor sau de obiceiurile proaste. Unele dintre defectele barbatilor pot fi rezolvate cu usurinta prin acordarea unei atentii sporite propriei igiene. In cazul altora este nevoie de schimbari profunde si de multa practica. Bineinteles ca aceste defecte ale barbatilor nu vor fi rezolvate peste noapte, insa vor fi mai usor tolerate de catre femei.

 

Iata cele 4 defecte ale barbatilor care le alunga instantaneu pe femei.

 

 Parul unsuros face parte dintre defectele barbatilor care le alunga pe femei

Pe femei nu le intereseaza daca parul este nespalat sau pur si simplu l-ai dat cu gel sa arate astfel. Singurul lucru care ii trece unei femei prin minte atunci cand vede parul unsuros al unui barbat este dezgustul pe care il va simti daca isi trece degetele prin par sau cat de multa matreata va gasi pe perna pe care a dormit barbatul respectiv.

 

 

Printre defectele barbatilor se numara si mirosul urat

Indiferent ca este vorba despre respiratia urat mirositoare sau de mirosul transpiratie, sau un alt gen de miros neplacut, acestea le indeparteaza fara putinta de tagada pe femei. Nu conteaza daca miasma vine de la corpul tau, de la haine sau din apartament. Si mai rau este daca mirosul se afla in masina pentru ca femeia cu care iesi nu doar ca va crede esti  neglijent, insa i-ar putea trece prin gand ca ai un mort in masina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza