Sfaturi sex

4 defecte ale barbatilor care le alunga pe femei

15 ianuarie 2018,
Vizualizari: 14.800, 1 azi
problemesex.ro_sex-barbati femei - problemesex

Femeile pot fi atrase de un zambet de invingator sau de un barbat cu simtul umorului dezvoltat, insa pot fi si indepartate de anumite defecte ale barbatilor sau de obiceiurile proaste. Unele dintre defectele barbatilor pot fi rezolvate cu usurinta prin acordarea unei atentii sporite propriei igiene. In cazul altora este nevoie de schimbari profunde si de multa practica. Bineinteles ca aceste defecte ale barbatilor nu vor fi rezolvate peste noapte, insa vor fi mai usor tolerate de catre femei.

 

Iata cele 4 defecte ale barbatilor care le alunga instantaneu pe femei.

 

 Parul unsuros face parte dintre defectele barbatilor care le alunga pe femei

Pe femei nu le intereseaza daca parul este nespalat sau pur si simplu l-ai dat cu gel sa arate astfel. Singurul lucru care ii trece unei femei prin minte atunci cand vede parul unsuros al unui barbat este dezgustul pe care il va simti daca isi trece degetele prin par sau cat de multa matreata va gasi pe perna pe care a dormit barbatul respectiv.

 

 

Printre defectele barbatilor se numara si mirosul urat

Indiferent ca este vorba despre respiratia urat mirositoare sau de mirosul transpiratie, sau un alt gen de miros neplacut, acestea le indeparteaza fara putinta de tagada pe femei. Nu conteaza daca miasma vine de la corpul tau, de la haine sau din apartament. Si mai rau este daca mirosul se afla in masina pentru ca femeia cu care iesi nu doar ca va crede esti  neglijent, insa i-ar putea trece prin gand ca ai un mort in masina.

 

Atitudinea de Casanova face parte din defectele barbatilor

Chiar si daca esti cel mai atragator barbat de pe planeta, daca te comporti ca si cum toate femeile ar trebui sa-ti cada la picioare sigur vei primi un NU categoric. Femeile prefera mai degraba barbatii obisnuiti decat cei care se cred zei. In plus, nu vor sa auda nici un cuvintel despre zecile de femei pe care le-ai avut, sau despre sutele de inimi pe care le-ai zdrobit, sau despre faptul ca ai primit propuneri indecente de la chelnerita.

 

 

Si ura fata de animale face parte din defectele barbatilor

Acum nu trebuie sa scoti sunete de incantare de fiecare data cand vezi un pui de catel pe strada, insa este bine sa-ti placa animalele. Barbatii care urasc animalele urasc si oamenii in general, iar femeile nu doresc sa se intalneasca cu barbati inconjurati de vibratii negative. Unul dintre cele 3 semne ca un individ ar putea fi un ucigas este maltratarea animalelor. Celelalte doua sunt placerea de a provoca incendii si faptul ca barbatul respectiv umezeste patul.

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro

Comenteaza