Sfatulparintilor.ro

Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia Leu. Aplica aceste 6 tactici!

Cum ca cuceresti o femeie nascuta in zodia Leu

Daca vrei sa cuceresti o femeie LEU, trebuie sa ii pui in valoare instinctele regale. Trateaz-o ca pe o regina si te va venera ca pe un rege. Si daca vrei sa stii totul despre femeia Leu, citeste aici.

Iata 6 moduri cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia Leu.

1. Flateaz-o

Regula numarul 1 cand vine vorba de a seduce o femeie Leu este sa o flatezi. Fa-o sa stie ca este regina, ca este cea mai tare. Nu trebuie sa fii subtil! Dimpotriva! Copleseste-o cu complimentele si cu laudele. Nu incerca niciodata sa-i starnesti egoul. Critica este ceea ce distruge permanent orice sansa de a o cuceri.

2. Las-o la conducere

Fiind vorba de regina, normal ca ii place sa fie lider. Asa ca da-i sansa sa aiba rol de femela alfa. Las-o sa preia initiativa, las-o sa vaneze, las-o sa cucereasca. Nu face greseala de a face primul pas sau de a-i sugera ce sa faca. Daca vrei sa fii alaturi de o femeie Leu, fa-o doar daca iti asumi rolul de numarul 2 in cuplu. Caci ea va dori intotdeauna sa fie numarul 1.

Soare în Fecioară 2022. 23 august – 22 septembrie. Impact asupra zodiilor cu Uranus și Mercur retrograde

3. Fii cel mai mare fan

Cum spuneam, Leii au nevoie de lauda, de sustinere, de complimente. Deci, fii fanul ei numarul 1, persoana care ii scoate in evidenta talentele. Care o incurajeaza sa isi puna in miscare proiectele. Tine minte un lucru: cat de mult esti dispus sa lasi de la tine?

4. Fii petrecaret!

Femeia Leu iubeste sa petreaca, asa ca ar trebui sa fii si tu un petrecaret desavarsit. Sa fii jucaus, sa razi mult si sa arati mereu ca si cum te-ai distra cu adevarat, o va face sa te doreasca ca partener cu norma intreaga. A te comporta prea serios, a te plange in mod constant sau a te apuca de chestii „grele” te va evidentia in ochii ei drept un posomorat. Pentru a atrage admiratia unei femei Leu, imbraca-te elegant, poarta cele mai frumoase podoabe si fii cineva pe care este mandra sa o aiba alaturi. Totusi, nu face greseala majora de a concura cu ea pentru atentie. Femeia Leu isi doreste intotdeauna sa fie in centrul scenei si se imbufneaza daca este impinsa pe margine. Ea te va iubi mult mai mult daca ii dai sansa de a se arata putin, apoi va continua cu o serie de aplauze.

Luna nouă în Fecioară 2022. 27 august. Ghid de supraviețuire. Ce să faci și ce să nu faci!

5. Arata-i multa afectiune

Leul are nevoie de multa afectiune, devotement si loialitate. Numai asa se va simti fericita si in siguranta. Orice “abatere” de la aceasta linie va fi o lovitura dura pentru egoul ei foarte inalt. Arata-i cat de multi o iubesti. Copleseste-o cu atentia ta. Egoul sau va fi hranit, iar sansele sa o cuceresti sunt mari.

6. Fa-o si putin geloasa

Leul are nevoie de vanatoare, deci ii poti plasa cateva indicii ca mai este cineva interesata de tine. Putina competitie ii va starni pasiunea si va incerca sa castige lupta. Nu merge, insa, prea departe caci este foarte geloasa si se poate dezlantui. Tradarea din partea prietenilor sau a iubitilor ei este de neiertat si poate pune capat sanselor tale de a-i fura inima. Ramai langa ea si te va rasplati cu generozitatea si loialitatea ei. Dezamageste-o si poate refuza sa va mai vorbeasca vreodata cu tine.

sursa: astroreveal.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version