Sfatulparintilor.ro

Ce trebuie sa stii daca iubesti pe cineva nascut in luna august

nascut in luna august

Fiecare om are propriile sale atuuri cat si slabiciuri. Iata, insa, cum persoanele nascute in luna august.

Perfectioniste

Persoane nascute in august sunt caracterizate de perfectionist. Si cand vine vorba de curatenie sunt cu adevarat de groaza. Urasc dezordinea si toate lucrurile trebuie sa fie la locul lor. Nu suporta rufe murdare pe jos. Nu ar trebui sa fii surprins daca o astfel de persoana face curatenie zilnic.

Au intotdeauna dreptate

Oamenii care au venit pe lume in august trebuie sa aiba ultimul cuvant in orice discutie. Nici macar nu incerca sa castigi o disputa verbala cu o astfel de persoana pentru ca nu vei reusi niciodata. Si lucrul cel mai rau – stiu ca au mereu dretate si chiar au. Zambetul de pe fata lor prin care iti transmit: „Ti-am spus” te calca pe nervi de fiecare data. Cu toate acestea nu poti sa nu-i iubesti.

Nu rata nici: 4 tipuri de OAMENI nascuti in luna AUGUST. Tu din ce categorie faci parte?

Au nevoie de spatiu personal

Persoanele nascute in august au nevoie de spatiu personal. Nu se deschid si nu vorbesc despre sentimentelor lor decat dupa ce a trecut o perioada mai lunga de timp, asa ca nu dispera daca sunt inca inchisi in ele insele. Doar ca au nevoie de timp pentru a se simti confortabil in preajma ta. Crezi sau nu, se emotioneaza atunci cand cineva ii priveste drept in ochi, asa ca ai rabdare. Si, indiferent de cat de mult te iubesc, au nevoie sa ramana singure cu ele insele.

Scriitori foarte buni

Poate ca nu sunt cei mai buni oratori din lume, insa compenseaza cu exprimarea in scris. Stiu cum sa-si adune gandurile si sa puna sentimentele in vorbele asternute pe hartie. S-ar putea sa aiba un jurnal zilnic, insa asta nu inseamna si ca ai voie sa-l citesti. Daca vor sa afli cum se simt, iti vor spune.

Inteligenti din punct de vedere financiar

Oamenii nascuti in august sunt excelenti cand este vorba despre gestionarea finantelor lor si nu intra niciodata in datorii. Nu cer bani de la nimeni. Isi planifica foarte bine bani, isi fac un buget in care trec economiile si cheltuielile, lucru care le permite sa nu sara calul din punct de vedere financiar. Si daca esti genul de persoana care are dificultati in ceea ce priveste managementul banilor, partenerul tau nascut in august poate fi cel mai bun consilier financiar pe care l-ai putea avea.

Sunt incapatanati

Persoanele nascute in august sunt prea mandri si au un ego prea puternic pentru a le dezvalui celorlalti partea lor sensibila. Ca partener al lor trebuie sa ai rabdare ca sa-ti spuna ce simt. In curand le vei vedea partea vulnerabila de care nimeni nu stia.

E greu sa intri in cercul lor de prieteni

Poate ca sunt perceputi drept egoisti si enervanti, insa lasa sa se apropie de ei numai persoanele despre care cred ca merita dragostea, timpul si atentia lor. Insa nu toata lumea se poate impaca cu comportamentul lor. Insa cei care intra in grupul lor de prieteni vor vedea cat de mult ii iubesc si ii apreciaza. Asadar, considera-te foarte norocos daca ai un partener nascut in august. Poate pot parea dificil insa nu este deloc asa. De fapt sunt persoane pline de viata si iubire.

Se plictisesc rapid

Nu sunt interesati de orice asa ca trebuie sa dai dovada de creativitate la intalnirile cu aceste persoane. Insa stiu exact cat de mult te-ai straduit sa le faci pe plac si iti vor arata cat de mult apreciaza asta. Asa ca foloseste-ti imaginatia si incearca sa faci lucrurile interesante.

Se enerveaza repede

Persoanele nascute in august sunt foarte inteligente si nu pot suferi sa discute cu cei care pun intrebari prostesti. Se enerveaza la cele mai mici lucruri si nu ezista sa o si arate. Asa ca gandeste-te de doua ori inainte sa pui o intrebare partenerului nascut in august. Intreaba-te: „Am pus o intrebare prostesca?”. Daca nu esti 100% sigur mai bine taci din gura. Dar te iubesc chiar si atunci cand ii calci pe nervi.

Sunt expresivi

Daca ai un partener nascut in august si si-a deschis sufletul in fata ta, nimic nu-i mai opreste. Sunt foarte expresivi cand este vorba despre limbajul trupului. Fericirea, incantarea, dragostea, supararea, tristetea si dezgustul vor aparea pe fata lor. Asadar, daca ii cunosti bine, vei stii exact semnificatia fiecarei expresii.

Sursa: dazzling.news

Exit mobile version