Sfatulparintilor.ro

Ce slabiciuni are un Varsator? Ce trebuie sa stii ca sa poti avea o relatie cu un Varsator

Ce slabiciuni are un Varsator - sfatulparinitlor.ro - pixabay-com - aquarius-2756035_1920

Nascuti intre 20 Ianuarie si 18 Februarie, Varsatorii sunt rebelii neconventionali ai zodiacului, care isi doresc schimbari revolutionare si libertati de gandire avangardiste. Cu toate acestea, dorinta lor radicala de a respinge traditia, ii poate face uneori sa se indrepte spre sine — mult noroc in incercarea de a-i convinge sa-si schimbe punctul de vedere! Varsatorii au o multime de calitati stralucitoare de oferit, dar o privire mai profunda asupra celor mai mari slabiciuni ale zodiei Varsator te poate ajuta sa le apreciezi personalitatea intr-un mod mai holistic.

Varsatorul este semn de aer al zodiacului, asa ca atuurile persoanelor nascute in acesta zodie constau in a fi capabile sa inoveze si sa construiasca conexiuni intre oameni pentru a crea un sentiment de comunitate.

In timp ce acest obiectivism colectiv ii face creatori si ganditori vizionari, uneori ii poate deconecta de la problemele personale, facandu-i sa para reci si distanti. Dar fiecare semn zodiacal are propriile puncte forte si provocari unice – asa ca, desi Varsatorul poate avea o reputatie de detasare emotionala, calitatile lor cosmice nu sunt mai bune sau mai rele decat ale oricarui semn zodiacal. Toate cele 12 semne ocupa un loc semnificativ in hartile noastre natale astrologice, asa ca intelegerea punctelor forte si a punctelor slabe ale Varsatorului iti va permite in cele din urma sa te intelegi mai bine pe tine insuti.

Varsatorii ciudati si neconventionali sunt usor de adorat, dar odata ce afli despre cele mai mari slabiciuni ale zodiei Varsator, vei putea sa relationezi cu ei si mai profund.

1. Pot fi lipsiti de emotie

Fiind unul dintre semnele de aer cu foarte buna concentrare mentala, energia Varsatorului este totul despre idei, intelect si conexiuni sociale. Se pot da cu usurinta un pas inapoi si pot privi lucrurile dintr-un punct de vedere obiectiv. Cu toate acestea, abordarea lor centrata pe logica a vietii ii poate face uneori sa para lipsiti de emotii sau deconectati de sentimentele oamenilor.

2. Sunt incapatanati in privinta opiniilor lor

Este adevarat ca Varsatorii sunt ciudati si cu ganduri liberale, dar sunt si unul dintre semnele zodiacale fixe – ceea ce inseamna ca pot fi super incapatanati, dogmatici si atotstiutori in privinta opiniilor lor. Ei se bucura in a fi rebeli, asa ca nu le place sa dea inapoi sau sa recunoasca ca gresesc.

3. Ei trec cu vederea valoarea trecutului

Energia zodiacala a Varsatorului inseamna a privi spre viitor, a scapa de traditiile invechite si a incerca sa faca lucrurile de o maniera mai inovatoare. Si, desi concentrarea asupra a ceea ce este inainte este bine, este important sa invatam si din ceea ce este in spatele nostru. Varsatorul are tendinta de a trece cu vederea valoarea trecutului, ceea ce inseamna ca ar putea pierde lectii utile.

Citeste si: Caracteristici VARSATOR. 80 de adevaruri despre zodia VARSATOR

4. Nu le place sa urmeze reguli

Niciodata cei care sa urmeze orbeste ordinele, Varsatorii pun mereu la indoiala autoritatea si imping inapoi ceea ce este considerat „normal” in societate. Deci, atunci cand sunt pusi intr-o situatie in care trebuie sa respecte un set de restrictii, uneori se lupta sa respecte regulile si s-ar putea trezi ca incearca sa se razvrateasca, chiar daca este in detrimentul lor.

5. Sunt imprevizibili

Fiind semnul condus de copilul salbatic Uranus, alias planeta schimbarilor bruste, in astrologia moderna, Varsatorii sunt cunoscuti pentru ca sunt imprevizibili, plini de surprize si intotdeauna gata sa socheze. In timp ce schimbarile lor neasteptate, transformarile si schimbarile de atitudine, cu siguranta ca ii vor tine pe ceilalti oameni atenti, imprevizibilitatea lor ii poate face, de asemenea, sa para instabilii sau haotici.

6. Pot fi de gheata

Vibratiile Varsatorului sunt intotdeauna cool, calme si cu sange rece – deoarece aceste semne de aer intelectuale se gandesc mereu la lucruri logice si pastreaza o perspectiva detasata. Cu toate acestea, acest aer cool ii poate face uneori sa para de gheata si greu de abordat.

Nu rata nici: Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia VARSATOR

7. Sunt predispusi la gandire excesiva

Semnele de aer se lasa mereu purtate de gandurile si ideile lor, asa ca are sens ca Varsatorul sa fie unul dintre semnele zodiacale cu cele mai multe sanse sa se gandeasca prea mult la lucruri. Este usor pentru Varsator sa se piarda in calatoriile viitoare si sa petreaca prea mult timp gandindu-se la posibilitatile din viitor in loc sa traiasca in prezent.

8. Ocazional au nevoie de intimitate

Conexiunile sociale sunt foarte importante pentru Varsator – la urma urmei, ei sunt semnul care guverneaza prietenia! Cu toate acestea, acesti liber-ganditori au de asemenea, nevoie de multa independenta, asa ca se stie ca dispar ocazional din chat, iau pauze neanuntate din retelele sociale sau pare ca dispar din peisaj. In loc de de a fii „fantome”, Varsatorii pot fi atenti la comunicarea nevoii lor de libertate.

9. Ei sunt usor pusi pe judecata

Varsatorii sunt intotdeauna cu un pas inainte cand vine vorba de ceea ce este in voga – ceea ce ii face originalii zodiacului in cea ce inseamna stabilirea trendurlor. Deoarece Varsatorilor nu le place conformismul, uneori pot judeca putin oamenii care doresc sa urmeze tendintele.

10. Se pot pierde in atat de mult on-line

Oamenii umanitari din suflet, varsatorilor le pasa profund de comunitatile lor si de ceea ce se intampla in lume in general – si din aceasta cauza, petrec adesea mult timp pe retelele de socializare sau citind articole. Dar prea multe evenimente curente combinate cu prea mult timp pe on-line ii pot face sa se simta deconectati de la conexiunile lor interpersonale sau de la punctele de vedere din exterior, asa ca ar trebui sa aiba grija sa nu se piarda in labirintul internetului.

Sursa: bustle.com

Imagine de Momentmal de la Pixabay

Exit mobile version