Sfatulparintilor.ro

12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Foc ale zodiacului

despre semnele de Foc

Zodiacul are patru elemente reprezentative – Foc, Pamant, Aer si Apa – fiecare reprezentand o anumita energie si o metoda de perceptie pe care cei care apartin acestor semne le au.

Semnele de Foc, reprezentate de Berbec, Leu, Sagetator, sunt cei care actioneaza. Ei nu asteapta ca lucrurile sa se intample, ei fac lucrurile sa se intample. Ei fac si abia apoi vorbesc.

Iata si alte curiozitati pe care nu le stiai despre semnele de Foc ale zodiacului.

1. Au intuitie buna

Semnele de Foc au o intuitie foarte buna si te poti baza oricand pe simturile lor. Chiar si atunci cand o situatie necesita o oarecare logica, ei isi asculta vocea interioara.

2. Sunt prietenosi

Nativii semnelor de Foc n-au probleme in a-si face prieteni. Se acomodeaza foarte usor intr-o situatie si profita de orice pentru a-l face avantaj.

Te mai poate interesa: 7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului

3. Sunt o fire mai autoritara

Semnele de Foc sunt lideri innascuti. Este foarte placut sa lucrezi cu un semn de Foc. Totusi, au tendinta de a fi autoritari. Insa au cele mai bune intentii.

4. Sunt cinstiti

Nativii semnelor de Foc spun exact ceea ce simt, chiar daca uneori adevarul doare. Sunt pur si simplu onesti si te poti baza oricand pe cuvantul lor.

5. Sunt independenti

Desi n-au nicio problema in a se imprieteni, semnele de Foc iubesc sa se descurce singure. De asemenea, sunt firi independente si iubitoare de libertate. Poate chiar foarte iubitoare de libertate.

6. Sunt generosi

Nativii semnelor de Foc au inima mare si daruiesc foarte mult persoanelor pe care le iubesc.

Nu rata nici: 12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Pamant ale zodiacului

7. Sunt indrazneti

Persoanele nascute in semne de Foc sunt intotdeauna pregatite pentru ceva nou. Le place sa traiasca viata din plin si sunt adeptii sporturilor extreme.

8. Sunt firi muncitoare

Persoanele nascute in semne de Foc sunt foarte muncitoare. Oameni de actiune, ei nu se dau in spate nici de la munca, nici de la petreceri.

9. Sunt creativi

Nativii semnelor de Foc sunt lipsiti de inhibitii si se exprima cu multa creativitate. De aceea domeniile lor de activitate sunt cele in care isi pot pune in valoare aceste calitati.

10. Iau foc cand ii jignesti

Chiar daca sunt firi joviale si glumete, n-ai vrea sa te pui rau cu un semn de Foc pentru ca te arzi. N-ai vrea sa le vezi natura dezlantuita!

11. Le e frica, dar se ascund bine

Nativii semnelor de Foc au destul de multe frici, dar le mascheaza foarte bine. Ei admira puterea si curajul si incearca sa le imite in tot ce fac.

12. Sunt ultraprotectori

Daca ai un prieten nascut intr-un semn de Foc vei vedea cat este de protector, poate chiar prea protector. Nu e nimic din ce un semn de Foc nu ar face pentru cei dragi lui.

sursa: popxo.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version