Topul celor mai uimitoare lucruri pe care nu le stiai despre sex

08 martie 2020,
Vizualizari: 10.555, 1 azi

Sexul este un subiect pe marginea caruia noi, mai toti, ne dam cu parerea. Cu totii credem ca stim suficient despre sex, astfel incat sa impartasim si altora. Cu totii avem anumite cunostinte despre care suntem convinsi ca numai noi insine le stim si le detinem. Insa mai mereu raman o groaza de aspecte de care, pur si simplu, habar nu avem sau nici nu banuim ca ar putea exista. Unele nici nu ne trec prin minte macar!

Noi va dezvaluim un top al celor mai uimitoare lucruri despre sex la care marea majoritatea dintre noi nici nu se gandea! Iata despre ce e vorba…

1. Cuplurile de sobolani pot face sex si de 20 de ori in aceeasi zi! (Stim, e ok sa incepem sa ne dorim sa fim macar niste soricei, nu e nimic in neregula cu asta…)

2. In Statele Unite un procent de aproximativ 22% dintre femei nasc primul lor copil in anii adolescentei. In Elvetia si in Japonia, procentul adolescentelor care nasc este de doar 2%. (De ce asa o diferenta mare?! Si noi ne intrebam…)

3. Sexul ramane cel mai eficient calmant din lume. Si ca sa aveti o imagine complete a eficientei sale, noi va spunem ca actioneaza de cel putin 10 ori mai bine decat o doza de valium. (Si nici n-ai nevoie de reteta!)

4. La fiecare pagina web despre orice alt subiect, exista un raport de 5 pagini cu continut porno. (Serios!)

5. Din punct de vedere al reactiilor biochimice din orgasnim, sexul echivaleaza cu consumul a unor cantitati imense de ciocolata (si nici nu ingrasa, ba dimpotriva!)

6. La barbati, barba creste mult mai repede daca isi incepe viata sexuala mai devreme. (Da, da, de acum incolo e bine sa fim mai atente la subiectii barbosi!)

7. Dintre toate mamiferele, rata homosexualitatii se intalneste cel mai des intre masculii lilieci. (Nu se stie de ce…)

8. Perioada medie de viata a unui prezervativ din latex este de aproximativ doi ani.

9. Formicofilia este fetisul care exprima placerea prezentei insectelor pe organele genitale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole