Top 8 poziţii sexuale pentru vreme caniculară. Cascada Niagara si alte nebunii

24 iulie 2019,
Vizualizari: 14.811, 1 azi
poziţii sexuale pentru vreme caniculară

Când te uiţi la gradele din termometru, pofta de sex pare să scadă. Sau din contra? Clocoteste sangele in corp mai mult?  Indiferent fiecare in ce situatie se afla, caldura supraincalzeste corpurile si unele pozitii sexuale devin nepotrivite. Sigur, cand termometrul depaseste 40 grade Celsius, primele ganduri legate de sex pot suna asa „sex prin telefon sau messenger, fiecare fiind in camere separate ca sa nu se supraincinga”.

Unii specialisti spun ca sexul pe vreme de foc este daunator inimii, altii din contra.

Canicula insa da ocazia perfecta de a testa noi pozitii sexuale potrivite pentru o astfel de vreme, asa cum recomanda sexologii. Nu trebuie sa riscam nimic, ci doar sa ne adaptam conditiilor… de aceasta data climaterice.

Pozitia 1. Cascada Niagara

Nu trebuie să aveţi piscină pentru a încerca această poziţie. Cada este la fel de bună pentru a vă răcori şi la propriu, şi la figurat. Intraţi împreună în cada plină cu apă călduţă (nici rece, nici fierbinte). El se aşează cu picioarele întinse în cadă şi spatele rezemat de marginea ei, iar ea i se aşează în poală cu spatele la bărbat. În timpul penetrării, femeia se poate juca în voie cu duşul, peste tot.

 

 Pozitia 2. Cool Hula

Vă gândiţi că hula hoop fac doar specialiştii. Cu puţină imaginaţie puteţi face şi voi. Alegeţi camera în care ai ventilator la lustră şi descătuşaţi-vă sub el. Bărbatul stă întins, în timp ce femeia, deasupra lui, îl cuprinde cu picioarele în jurul torsului. După penetrare, femeia mişcă şoldurile imaginându-şi rotaţia ventilatorului.

 

 Pozitia 3. Piciorul sus

Pe o zi toridă, cada îşi face din nou datoria. Umpleţi-o câţiva centimetri cu apă călduţă. Femeia se aşază într-o parte şi rezemată pe antebraţ. Apoi ridică piciorul pe care îl poate sprijini pe umărul bărbatului, în timp ce el încalecă piciorul rămas jos.

Pozitia 4. Linguini

O poziţie excelentă pentru o zi caniculară pentru că partenerii au un contact fizic minim. Femeia se aşază într-o parte, iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, aplecându-se uşor înspre ea. Bărbatul îşi poziţionează un genunchi între picioarele femeii pentru a favoriza penetrarea. De asemenea, se poate ţine de torsul femeii pentru a-şi ţine echilibrul şi a pentru a-i fi mai uşor la penetrare.

 

 Pozitia 5. Lap dance

Un dans în poală este întotdeauna excitant. Poate fi folosit şi ca preludiu, dar şi în timpul actului sexual. Pentru a vă face răcoare, este indicat un ventilator pe care să-l poziţionaţi înspre voi. Alegeţi un scaun cu spătar şi folosiţi şi o pernă care să-i protejeze lui spatele. După ce bărbatul se aşază, femeia i se aşază în poală, iar după penetrare, ea îşi ridică picioarele în jurul gâtului lui, sprijinindu-se cu mâinile pe genunchii lui.

Pozitia 6. Joystick

O poziţie excitantă şi care nu implică un contact fizic mare. Bărbatul se aşază  pe spate, cu mâinile aşezate relaxat sub cap. Femeia îl încalecă, cu genunchii ridicaţi de o parte şi de alta a torsului, cu tălpile în jurul umerilor lui. După penetrare, femeia se apleacă pe spate şi se sprijină cu palmele pe genunchii lui. Nişte mişcări de bazin în forma cifrei 8 este tot ce vă trebuie pentru a vă închipui manevrarea unui joystick de la jocurile video.

 

 Pozitia 7. Show-ul zglobiu

Asemănătoare cu poziţia pe la spate, trebuie să fiţi în formă fizică excelentă pentru acestă poziţie. Femeia se aşază cu spatele la bărbat, apoi se apleacă în faţa până când palmele îi ating pământul. Bărbatul stă în picioare şi pentru a-şi ţine echilibrul şi pentru a ajuta penetrarea, se pride cu mâinile de şoldurile femeii.

 

 Pozitia 8. La marginea patului

Ea se aşază pe marginea patului cu mâinile, stomacul şi sânii pe saltea, iar picioarele sunt jos depărtate lejer. Bărbatul ridică picioarele femeii de deasupra genunchilor şi joaca începe.

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole