Top 10 lucruri haioase despre sex

21 mai 2019,
Vizualizari: 15.356, 1 azi

Daca n-ai vizitat muzeul Sexului din Manhattan, unde poti face cunostinta cu intreaga istorie a sexului, noi iti dam aici top 10 dintre cele mai haioase chestii (dar si interesante, totodata!) pe care nu le stiai despre sex.

1. Un adevarat remediu…

Potrivit Istoriei Sexului, vibratorul era folosit in secolul 19 in tratamentul isteriei la femeile care prezentau toate semnele ei. Orgasmele obtinute cu ajutorul vibratoarelor se pare ca le dadeau o mana serioasa de ajutor doctorilor din perioada respectiva, care se luptau cu capriciile doamnelor aflate sub tratament.

2. Zambiti, va rog!

Lichidul seminal contine zinc si calciu si ambele ajuta la prevenirea carieri dentare.

3. Emoticonul

Exista un anumit tip de vibrator, numit “Rabbit”, al carui model e faimos pentru “rezultatele” remarcabile la capitolul orgasme, dar si pentru… emoticonul zambitor din varful lui. Se pare ca emoticonul a fost adaugat dupa reactia clientilor japonezi, care se cam incruntau la vederea unei astfel de jucarii sexuale.

4. El si-o masoara?

Stiai ca media pentru un penis erect e de 12,7 cm, iar pentru unul “potolit”, este de 7,62 cm?

5. Adevarul adevarat…

Desi e foarte trist sa aflam una ca asta, totusi adevarul este ca homosexualitatea ramane pe lista bolilor Institutelor Psihiatrice din Statele Unite pana in anul 1973.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole