Problemesex

Studiu: Chimicale periculoase pentru sanatatea vaginului

sanatatea vaginului

Cercetatorii de la Universitatea La Plata in Argentina au descoperit un lucru socant: 85% dintre tampoanele interne analizate de catre echipa condusa de Dr. Damian Marino au prezentat urme de glifosfat, mai exact ingredientul activ din acest eribicid. De asemenea, in 62% din cazuri, tampoanele aveau in componenta AMPA (acid aminometilfosfonic).

Deocamdata, nu se cunosc mai multe informatii despre studiul prezentat de dr. Marino la un congres de specialitate. Insa atunci cand oamenii de stiinta sustin ca tampoanele contin ierbicide trebuie sa furnizeze toate informatiile pe care le au, astfel incat oamenii sa verifice daca metodologia folosita ar putea sugera si alte concluzii. Cu alte cuvinte, este nevoie ca si alti oameni sa le examineze.

Cum nu se cunosc prea multe despre studiul realizat de catre echipa condusa Dr. Marino, ca de exemplu care sunt tampoanele pe care le-a testat si concluziile pe care le-au tras, ramane de vazut care va fi reactia celorlalti oameni de stiinta pe aceasta tema.

Te mai poate interesa: Incredibil unde poate duce LIPSA sexului! Ce se intampla cu vaginul daca nu faci sex mai des

Sursa: simpleorganiclife.org

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version