Ultimele

Spune-mi ce pozitie sexuala folosesti ca sa-ti spun cine esti

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Spune-mi ce pozitie sexuala folosesti ca sa-ti spun cine esti
ce pozitie folosesti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lingerie-2616801_1920

Sexualitatea si masculinitatea sunt, de secole, subiect de discutie. Dintotdeauna si mai ales acum, in timpurile moderne, se discuta despre asta, ba mai mult, apar tot felul de casete cu astfel de discutii inregistrate, de genul celor cu Paris Hilton, de exemplu. Exista barbati care prefera stilul rapid si in forta, in timp ce altii il prefera pe cel negrabit si tandru. Unii prefera femei flexibile, cu care pot incerca cele mai ciudate si dificile pozitii, altii, dimpotriva, raman iubitorii dedicati ai pozitiei misionarului.

Iata ce spun cei de la Askmen despre pozitiile sexuale  si despre barbatii care le prefera:

1. Pozitia misionarului

Esti genul de barbat caruia nu-i plac deloc riscurile si joaca totul dupa reguli bine stabilite. Din acelasi motiv lucrezi si azi de ani buni la aceeasi companie din orasul tau, in loc sa-ti fi urmat visul din copilarie, in care credeai cu tarie ca vei ajunge un mare astronaut. Iar din fericire, iubita ta nu te iubeste pentru fantezia debordanta pe care o ai in pat, ci pentru acelasi ton monoton si sigur pe care il folosesti in orice circumstanta a vietii. In plus, e posibil ca atunci cand are chef sa-si faca de cap, sa-l sune pe fratele tau cu corp atletic.

2. Pe la spate

Se pare ca simti un real dispret fata de femei si nu pierzi nicio ocazie sa le discreditezi. Semnificatia acestui sentiment isi are radacinile in nesiguranta pe care o simti mereu in fata lor, nesiguranta care-si are radacinile undeva in adolescenta, cand toti suferim respingeri si esecuri in dragoste. Acum, ca perioada acneei a trecut iar tu ti-ai recapatat increderea in sine, o data cu tenul curat, simti nevoia unei razbunari. Sa faci sex cu ea pe la spate se pare ca este cea mai buna metoda.

3.  Pozitia “cowgirl”

Adevarul e ca nu-ti prea place munca si preferi ca toate sa-ti vina de-a gata, pe tava. Probabil ca esti singurul copil la parinti, asa ca mai mult ca sigur toata viata ai fost rasfatat si tot ce-a fost mai bun ti s-a oferit. Pana si iubita ta este fiica unor prieteni de familie si singurul motiv pentru care mai sta cu tine e ca ai tai au ajutat-o sa obtina un job foarte bine platit, iar pe langa asta v-au facut cadou si o vila superba. Si cand stai sa te gandesti ca nu-i ia mai mult de 5 minute cand sta deasupra ta, ca tu sa termini… totul iti surade de minune.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 ianuarie 2020