Ultimele

Psihologul Carmen Ionescu este noul consilier in relatii de cuplu si dinamica sexuala

Relatii & Cuplu » Stiri » Psihologul Carmen Ionescu este noul consilier in relatii de cuplu si dinamica sexuala

Sfatulparintilor.ro are un nou consilier in relatii de cuplu si dinamica sexuala. Carmen Ionescu este psiholog principal-autonom cu drept de libera practica, autorizat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, conform Registrului unic partea intai ( www.copsi.ro), face parte din Colegiul Psihologilor din Romania, Asociatia Psihologilor din Romania si este colaborator universitar la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

 

sfatulparintilor.ro - Carmen Ionescu

Experienta profesionala a lui Carmen Ionescu este de 35 de ani si peste 11 ani in psihologia copilului si psihologia cuplului.

 

Daca te confrunti cu o problema, ai o indoiala, o nelamurire sau pur si simplu nu gasesti rezolvarea a ce te framanta pe orice aspect de relatie in cuplu sau cu copilul sau cu parintii ori cu socrii, dar si legat de viata ta sexuala, specialistul nostru, este aici pentru tine si iti va raspunde cu un sfat specializat si o vorba buna venita din inima. Mai departe, alegerile tale de viata iti apartin, ca sa ajungi la liniste si echilibru.

Trimite intrebarile tale aici si vei primi raspunsul in fiecare zi de miercuri.

carmen ionescu cabinet individual de psihologie
Pentru continuarea consilierii va puteti programa la Cabinetul individual de Psihologie Carmen Ionescu

Adresa: Bucuresti, sector 6, cartier Crangasi-Pod Grand-Giulesti, str. Zboina Neagra 4, Bl.74 (colt cu str. Ceahlau), scara unica, etj. 3, ap.22, Interfon 22.

Telefon: 0745047946

Data articol: 4 noiembrie 2012