Ultimele

Priveste-i forma buzelor si vei sti cum este in pat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Priveste-i forma buzelor si vei sti cum este in pat
forma buzelor

Un studiu nou sustine ca forma buzelor unei femei dezvaluie capacitatea acesteia de a experimenta orgasmul.

Stuart Brody, profesor de psihologie la Universitatea de Vest din Scotia sustine iti poti da seama de abilitatea unei femei de a avea orgasm doar uitandu-te la buzele ei. In cartea sa intitulata „Orgasmul este mai prezent la femeile cu buza superioara plina si proeminenta”. Potrivit acestui psiholog, buza de sus este cel mai bun indicator al satisfactiei sexuale. Dar si daca ai buze subtiri nu trebuie sa disperi. In vreme ce buzele pline sunt asociate cu un libido crescut, Brody sustine ca mica proeminenta din centrul buzei de sus este factorul-cheie.

Ce spune forma buzelor despre tine. E dovedit stiintific

In cadrul studiului a fost analizata forma buzelor a 258 de femei, cu varsta medie de 27 de ani.

Scotianul a observat ca femeile cu buze proeminente au mai multe orgasme vaginale, ceea ce l-a facut pe Brody sa concluzioneze ca exista o legatura intre forma buzelor si receptivitatea sexuala.

Merita studiata mai mult ideea biologica pe care sta la baza studiului psihologului scotian. Este posibil ca lui sa-i fi scapat din vedere faptul ca femeile cu buze pline si proeminente au mai multe orgasme vaginale pentru ca sunt mai atractice (si prin urmare au parte de mai multe partide de sex), insa nu a spus ca forma buzelor poate fi determinata de aceleasi forte care guverneaza procesele neurologice. Daca luam de buna teoria lui Brody, atunci nu mica proeminenta din centrul buzei de sus controleaza orgasmul, ci procesele din spatele lui.  Asta nu inseamna ca ai mai multe sanse sa atingi orgasmul vaginal, doar daca iti bagi colagen in buze.  Stuart Brody specifica faptul ca si o mica proeminenta in centrul buzei de sus comparativ cu buza de jos a contat in elaborarea concluziei studiului.

10 curiozitati despre orgasmul feminin, descoperite in studii

Data articol: 6 noiembrie 2023