Ultimele

Povestea femeii care nu a facut sex timp de un an. Afla ce i s-a intamplat

nu a facut sex timp de un an - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_308903832_L

Exista atat de multa dragoste in jurul nostru

Sunt, fara indoiala, o romantica incurabila. Totusi, fixatia mea pentru a fi intr-o relatie m-a impiedicat sa vad si celelalte forme de iubire. Cand am ales sa ma iubesc si sa ma accept am devenit mai deschisa, mai constienta si apreciativa fata de iubirea din partea familiei, prietenilor si a Creatorului.

Exista, cu siguranta, dragoste si in aerul pe care il respir. Este un dar si eu sunt recunoscatoare pentru el. Abia acum am putut sa vad cu claritate cat de multa dragoste exista deja in viata mea chiar daca cea romantica lipseste cu desavarsire. Felicitarile facute de copiii mei, loialitatea necondidionata din partea verisoarei mele favorite, un zambet sincer din partea unui necunoscut, un vecin saritor care m-a ajutat sa-mi prind cainele scapat din lesa, fiecare dintre aceste gesturi sunt dovezi de dragoste si eu am inceput s-o apreciez in noi feluri.

Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani sa fac sex si n-au fost artificii”

S-ar putea sa nu fiu inca pregatita pentru o relatie si asta este in regula

Am un pic peste 30 de ani si o parte din mine crede ca ar trebui sa fiu deja la casa mea. In urma cu un an as fi profitat la prima sansa de a fi alaturi de un barbat cat de cat decent. Acum sunt mult mai constienta in legatura cu mine insami. Si doresc sa ma dezvolt si mai mult si sa continui sa ma indragosc de mine.

Vrea sa fiu pregatita sa fiu cea mai buna partenera care exista (adica cea mai buna varianta a mea). Cred ca cea mai buna modalitate de a avea relatia pe care eu mi-o doresc este sa fiu partenerul pe care il caut. Asadar, continui sa ma dezvolt, sa ma vindec, sa iubesc si sa evoluez la cea mai buna varianta a mea.

Cand voi fi pregatita sa fiu din nou activa sexual, caut un partener, sa existe un mare intimitate intre noi si co conexiune de calitate.

Sursa: mindbodygreen.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 februarie 2024