Ultimele

Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis

Cum este sa traiesti cu un micropenis

– Aveti o relatie acum?

– Nu. Am fost cu o femeie foarte frumoasa, insa n-am locuit impreuna. Nu stiu daca s-a terminat de tot, pentru ca ne-am despartit de mai multe ori. Cand sunt intr-o relatie eu incurajez femeile sa obtina mai mult daca isi doresc mai mult. Si le las sa caute. O femeie m-a parasit din cauza asta. N-a fost doar penisul de vina.

– Penisul este de vina pentru esecurile dvs.?

– E usor sa dai vina pe penis. Dar mai sunt si alte cauze. Eu nu cred in mine. Daca as fi femeie, eu nu m-as incurca cu unul ca mine. Sunt un patetic. Am crescut langa barbati macho, unchi, profesori, iar eu dramatizez totul.

– De cand n-ati mai facut sex?

– De 21 de luni.

– Puteti sustine un act sexual cu penetrare?

– E destul de greu. Insa apelez la celelalte metode. Nu am folosit niciodata jucariile sexuale pentru ca nu imi plac. Mie imi place sa ating corpul, insa sexul cu penetrare imi este foarte greu sa-l sustin. Nu am penisul suficient de mare.

– Va simtiti stanjenit in toaletele publice?

– Evit pisoarele. Pentru ca barbatii sunt foarte tentati sa se uite peste umar la “vecin”. Daca sunt nevoit sa utilizez o toaleta publica, ma duc in cabina. De obicei ma asez pe WC, pentru ca, neavand penisul suficient de mare, de obicei imi ud hainele.

– Este masturbarea principala forma de manifestare sexuala?

– Da. Nu folosesc masturbarea “traditionala” pentru ca nu este foarte confortabila. In schimb “impung” patul. Ating orgasmul doar daca ma gandesc la scenariul meu preferat.

– Ce scenariu?

– Este un film pe care l-am vazut prin 1993, cu o scena de sex pe la spate in oglinda. Eu n-as putea face asta in viata reala niciodata. Am incercat odata, insa penisul meu n-a stimulat nicio zona importanta.

– Va ganditi la marimea penisului in fiecare zi?

– Pot sa-mi dau seama cat de dotati sunt barbatii dupa felul in care merg. Sunt unii care nu pot merge drept din cauza “bagajului” dintre picioare. E foarte amuzant sa ii privesti. Eu sunt fascinat de stereotipurile sexuale. Am instincte heterosexuale puternice. Cand vad o femeie frumoasa, ma simt atras de ea. Dar tot eu imi spun. Nu, potoleste-te. Stii ce va urma. Scena aia jenanta, apoi scuzele, regretele…

– Le avertizati pe femei sau le lasati sa descopere singure?

– Le avertizez. De obicei le spun “S-ar putea sa nu fii foarte incantata, dar asta e tot ce pot”.

– Cati parteneri de sex ati avut?

– Am facut sex cu 8 femei. Nu e un numar cu care sa ma laud, nu?

– Ati folosit prezervativ?

– In trecut n-am prea gasit prezervative pentru marimea mea. Acum sunt pentru toate dimensiunile. Totusi, fetele aveau dificultati sa il puna. Una e sa-l pui pe o banana si alta pe o baterie. Eu tot ce spun este “Imi pare rau!”.

– Ce relatie aveti cu penisul dvs.?

– Nu-l urasc pe micut. Este in regula din punctul meu de vedere, insa nu e foarte bine dupa parerea altora.

Imagine de Alexander Lesnitsky de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 5 iunie 2023