Ultimele

In weekend sotie model, in timpul saptamanii ca la bordel, timp de un an. Afla de ce a fost sotul de acord si ce s-a intamplat la finalul experimentului

relatie deschisa - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-804534

Robin si Scott au fost de acord sa nu vorbeasca despre ce se intampla in afara weekend-ului si sa nu se simta gelosi pe viata celuilalt din timpul saptamanii.

 

Robin a incalcat regulamentul de doua ori: s-a intalnit cu un barbat de 23 de ani, iar cu altul – Alden, un scriitor de 30 de ani – s-a culcat de mai multe ori si a inceput sa se indragosteasa de el. In momentul in care si-a dat seama ca incepe sa aiba sentimente pentru barbat, a taiat orice legatura cu el.

Robin povesteste ca toata adolescenta a trait cu sentimentul ca atunci cand face sex este folosita si nu s-a putut bucura de placerile actului sexual, iar noua viata ii ofera acum exact ceea ce are nevoie pentru a se simti implinita si in deplin control al vietii sale. “Pana la 44 de ani nu m-am simtit niciodata confortabil cu mine dezbracata. Nu aveam niciun pic de apreciere de sine”, spune femeia.

Cum anul de “libertate” se apropia de final, Robin a intrat in panica. S-a inscris intr-o tabara de Meditatie Organismica unde a facut sex cu femei, sex in grup.

 

 

Revenirea la realitate

Cand s-a incheiat anul, iar Robin a revenit acasa au aparut frustrarile. Cel mai mult a deranjat-o faptul ca in tot acest timp, Scott a fost cu o singura femeie.

Cei doi s-au despartit amiabil si au ramas prieteni buni, iar Robin a reluat legatura cu Alden cu care are o relatie monogama de 5 ani.

Regreta Robin experienta traita? Nici vorba: “Lectiile pe care le-am invatat sunt de nepretuit. M-am dezvoltat, am trait exact asa cum am vrut, fara anxietate si fara teama de a gresi”.

 

 

Sursa: mirror.co.uk

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 decembrie 2019