Ultimele

Horosocopul sexual al saptamanii 23-29 septembrie

Relatii & Cuplu » Stiri » Horosocopul sexual al saptamanii 23-29 septembrie
Horoscop dragoste

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 23-29 august 2013.

 

 

Berbec

Ai tendinta sa compari experientele celorlalti cu ale tale si chiar sa te bucuri ca ai mai multe intalniri decat prietenii tai singuri. Cu toate acestea, in adancul sufletului suferi ca desi ai multe intalniri, nu reusesti sa gasesti o persoana potrivit cu care sa mergi mai departe intr-o relatie stabila.

 

 

Taur

La inceputul staptamanii ai tendinte spre perfectiune. Insa nu uita ca si dezordinea poate fi amuzanta, cateodata. Un prieten sau un vecin te vor pune in legatura cu o persoana de sex opus care iti pare foarte interesanta si vei vrea sa continui relatia cu aceasta persoana. Orice este posibil.

 

 

Gemeni

Se anunta un inceput de saptamana plin de aventuri noi. Vei intalni o persoana de sex opus care poate fi dragostea vietii tale. Prietenele tale iti pot da sfaturi foarte bune, daca esti atent(a) la ce spun ele.

 

 

Rac

Dai inapoi intr-o relatie si simti nevoia sa te intorci in carapacea ta. Chiar daca relatia respectiva va fi sortita esecului, nu este indicat sa te retragi in singuratate. Oamenii din jurul tau te vor ajuta sa treci peste dezamagirile in dragoste.

 

 

 

Leu

Crezi ca este timpul sa lasi ce-a fost in urma si sa incepi sa traiesti prezentul. Si tocmai cand esti cel mai convins de asta, cineva din trecutul tau iti da tarcoale. Te gandesti foarte serios daca sa il/o lasi in trecut sau sa il/o accepti in prezentul tau.

 

 

Fecioara

Rutina este un mediu in care traiesti cu foarte mare placere. In aceasta saptamana, mai multe intamplari te scot din zona de confort. Profita de situatiile create. Nu se stie din ce colt poate sari mare iubire.

 

 

Balanta

Lucrurile par sa se fi aranjat in viata ta din punct de vedere amoros si, cu toate acestea, in loc sa te bucuri iti faci griji. Te gandesti daca meriti intr-adevar toate lucrurile bune care ti s-au intamplat in ultima vreme si daca te vei bucura de ele pe termen lung. Renunta la griji si fa tot ce trebuie sa lucrurie bune sa continue.

 

 

Scorpion

Faci tot felul de schimbari in modul tau de a fi. Prietenii incep sa se intrebe ce e cu tine, insa sunt gata sa te ajute. Toate modificarile par a fi de bun augur. Viata amoroasa este pe cale sa se imbunatateasca.

 

 

 

Sagetator

Ai cativa admiratori carora le place foarte mult felul tau de a fi. Pune-ti in valoare atuurile si spre finalul saptamanii vei putea sa alegi pe cel/cea care iti place si tie. Nu stii pe care dintre ei/ele? Asculta-ti inima si vei lua cele mai bune decizii.

 

 

 

 

Capricorn

Ai tot felul de intalniri aranjate de prieteni si ai inceput sa te plictisesti. Te simti obosit si lipsit de incredere in fortele proprii. Nu uita, insa, ca ai niste calitati deosebite pe care nu ti le-ai pus deloc in valoare in ultima vreme. Schimba-ti comportamentul si succesul in dragoste nu va intarzia sa apara.

 

 

 

 

 

Varsator

Desi iti placea sa fii singur, acum simti nevoia sa impartasesti cuiva viziunile tale asupra lumii. Spre sfarsitul saptamanii, o persoana de sex opus incepe sa fie interesata de persoana ta. Nu te entuziasma prea tare si nu te arunca asupra ei. Vei trezi suspiciuni si o vei face sa dea inapoi. Ia-o usor.

 

 

 

 

Pesti

Ai tot timpul grija de prietenii tai si n-ai deloc timp pentru tine. Cand ai avut ultima intalnire? Incepi sa te gandesti si la tine si la propria ta viata. E timpul ca prietenii sa te ajute si sa-ti faca niste recomandari. Spre sfarsitul saptamanii se anunta cateva intalniri amoroase.

Data articol: 22 septembrie 2013