Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 decembrie

Balanta

O saptamana cu sentimente contrare. Pe de o parte ai vrea sa te ocupi de sarcini importante la birou, pe de alta parte ai vrea pur si simplu sa evadezi impreuna cu partenerul de cuplu. Nu te sfii sa ceri ajutorul colegilor astfel incat sa le poti realiza pe amandoua. Nu pierde din vedere persoanele cu adevarat importante din viata ta.

 

Scorpion

Din punct de vedere sexual si pasional esti la inaltime saptamana aceasta. La capitolul standarde morale nu stai foarte bine si esti tentat sa gusti din fructul oprit. O persoana de sex opus iti este la picioare. Esti pregatit pentru asta, cu adevarat? Poate ca nu este cel mai potrivit moment pentru a risca, mai ales daca esti implicat deja intr-o relatie de cuplu.

 

Sagetator

A venit timpul sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu ai motive sa fii timid. Este in interesul tau amoros sa actionezi, daca vrei sa nu pierzi persoana pentru care nutresti niste sentimente profunde. Da-ti voie sa fii pasional si nu vei regreta. Ce va urma apoi poate fi mai bine decat in visele tale cele mai frumoase.

 

Capricorn

Esti foarte creativ cand vine vorba de sex in aceasta saptamana. Te inspira poeziile, teatrul si orice forma de arta pentru a-ti cuceri partenerul de cuplu. Te lasi cuprins de emotii, esti pozitiv si ai parte de momente intime la inaltime. Nu lasa problemele din alte sfere sa-ti umbreasca viata amoroasa. Ai nevoie de dragoste pentru a te reechilibra.

 

Varsator

Ai de luat decizii importante care privesc atat cariera, cat si viata de cuplu. Ai nevoie de curtare, pasiune, romantism pentru a tine relatia de cuplu solida. Te concentrezi pe emotii profunde, pe incredere si integritate, pe dragoste. Dragostea creste in tine si odata cu ea frumusetea pe care o vezi in ceilalti.

 

Pesti

Roadele deciziilor luate saptamanile trecute incep sa se vada. Zilele de munca sunt mai usoare astfel incat poti dedica mai mult timp persoanei iubite. Te bucuri de momente romantice, iar partenerul stie ce si cum sa-ti zica pentru te cuceri definitiv.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 decembrie 2014