Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 aprilie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 aprilie 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 8-14 aprilie 2013.

 

 

Berbec

Luna noua din 10 aprilie iti intensifica dorinta. Focul din interiorul tau se revarsa asupra persoanei iubite care, la randul ei, este la fel de atrasa de tine. Daca esti singur este posibil sa intalnesti o noua iubire. Ai grija insa sa nu te avanti intr-o relatie prea devreme.

 

 

Taur

Esti pasional si nu iti place sa pierzi timpul. Iar Luna noua din 10 aprilie iti accentueaza trairile. In aceasta saptamana dragostea este o chestiune de viata si de moarte pentru tine. Insa, pentru partenerul de viata, acest lucru nu reprezinta o urgent. Daca esti singur, s-ar putea ca cineva din cercul tau de prieteni apropiati sa vrea sa fie mai mult decat doar prieteni.

 

 

Gemeni

Luna Noua din 10 aprilie aprinde in inima ta un foc care arde intrega luna. Esti energic si romantic, seducator si pasional. Stapanesti arta flirtului, iar persoana iubita va fi pe culmea extazului. Daca esti singur, se anunta o intalnire cu o persoana hot care iti va schimba toate credintele despre iubire.

 

 

Rac

Lasi garda jos si iti dezvalui adevaratele sentimente, anxietati si temeri. Sensibilitatea ta il va lua prin surprindere pe partenerul de viata care va aprecia sinceritatea ta. Luna Noua din 10 aprilie va da startul unei noi etape de dragoste intense alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, nu te sfii sa iesi din carapacea care te protejeaza pentru ca ceilalti sa-ti vada adevarata fata.

 

 

Leu

Esti romantic si pasional, iar Luna Noua din 10 aprilie te face si extrem de vorbaret. Ceea ce va aduce in dormitorul tau un plus de condimente pentru intarirea relatiei de cuplu. Daca esti singur, dupa 10 aprilie este posibil sa intalnesti o persoana exotica ce iti va da peste cap intreg universul. Vei fi pur si simplu vrajit. Partea buna este ca si ea va fi la fel.

 

 

 

Fecioara

Iti dai seama ca nu ai fost foarte afectuos in ultima perioada si brusc iti schimbi atitudinea fata de persoana iubita. Luna Noua din 10 aprilie iti accentueaza romantismul si relatia de cuplu va intra in fagasul normal. Daca est singur ar trebui sa lucrezi putin la look pentru a fi mai atractiv pentru sexul opus.

 

 

 

Balanta

Luna Noua din 10 aprilie iti reaminteste de sentimentele profunde pe care le ai fata de partenerul de viata si simti nevoia sa-ti reinnoiesti juramintele. Vei lua prin surprindere persoana iubita cu aceasta noua atitudine, iar acest lucru va contribui la intarirea relatiei de cuplu. Daca esti singur, iti faci curaj si-i marturisesti unei persoane din cercul tau de prieteni ce simti pentru ea.

 

 

 

 

Scorpion

Te simti neinteles, iar Luna Plina din 10 aprilie accentueaza aceste sentimente si frustrari. Daca nu rezolvi cu partenerul de viata aceste probleme, relatia de cuplu se poate zdruncina din temelii. Daca esti singur, pana pe 18 aprilie, o persoana foarte interesanta care te va prinde in mrejele ei asemeni unui paianjen care isi tese plasa foarte fin pentru “victimele” sale.

 

 

Sagetator

Luna Noua din 10 aprilie va scoate la iveala sentimente profunde. Te vei bucura alaturi de partenerul de viata de momente romantice, pline de pasiune si sensibilitate. Daca esti singur, nu se anunta lucruri prea placute. Simti ca toate usile ti se inchid in nas. Nu este, insa, un motiv de disparare. Chiar daca ti se pare ca treci printr-un infern, spre sfarsitul lunii lucrurile par sa se schimbe.

 

 

Capricorn

Esti plin de dorinta, esti seducator si romantic. Nimic nu-ti sta in cale pentru a-ti satisface partenerul de viata. Daca esti singur trebuie sa iti dai voie sa te indragostesti, chiar daca asta inseamna sa-ti dezvalui vulnerabilitatile in fata persoanei respective. Poate fi inceputul unei relatii trainice la care tot visezi.

 

 

Varsator

Te simti ca intr-un basm cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene. Iubesti, esti iubit, totul in jurul tau este magic, sexy si romantic. Luna Plina din 10 apriliei iti aduce in dormitor adevarate  focuri de artificii. Daca esti singur ar trebui sa fii mai putin impulsiv pentru a atrage langa tine persoane de sex opus.

 

 

 

Pesti

Luna Noua din 10 aprilie aduce un plus de romantism in cuplu. Sentimentele reciproce sunt din ce in ce mai puternice si pregatiti impreuna o escapada in doi departe de lume. Daca esti singur vei observa ca cineva iti face ochi dulci. Merita sa incerci, nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Poate fi inceputul unei relatii de lunga durata.

Data articol: 7 aprilie 2013