Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 28 octombrie – 3 noiembrie

Balanta

Persoana iubita incearca sa-ti faca surprize,  iar tu ai suficienta energie sa le faci fata. Comunicarea nu este la cote maxime, insa. Ai grija ce spui si asigura-te ca spui clar ceea ce vrei, fara sa lasi loc de interpretari.

 

Scorpion

Se anunta o mica criza existentiala si din fericire ai resursele sa o depasesti. Partenerul de viata face tot posibilul sa reduca sursele de stres care te framanta.

 

Sagetator

Ai o dispozitie jucausa si alaturi de partenerul de viata gasiti tot felul de jocuri de dormitor care sa va distreze si sa va excite in acelasi timp. Adevar sau provocare pare preferatul vostru.

 

Capricorn

Vrei sa-i faci o supriza de proportii partenerului de viata si iti faci tot felul de planuri. Apoi incerci sa iti convingi jumatatea ca merita tot efortul depus de tine.

 

Varsator

Esti o sursa inepuizabila de idei, esti creativ, iar partenerul de viata este incantat de propunerile tale. Asa dovezi de iubire n-a mai primit demult.

 

Pesti

Lasa deoparte grijile. Aceste atitudini negativiste nu fac bine nimanui. Respira adanc si mergi mai departe. Cere ajutorul partenerului de viata pentru a depasi aceasta situatie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 octombrie 2013